Brother P-touch CUBE [TEST]: Brugervenlig labelprinter

Brother P-touch CUBE [TEST]: Brugervenlig labelprinter

Share

Uanset om det er dine ledninger, dit værktøj, børnenes tøj, skruer, ringbind eller andre ting, du gerne vil have styr på, så kan en labelprinter vække stor glæde hos ordensmennesker

Brothers lille, bærbare og elegant designede P-touch CUBE kan uden tvivl stille din trang til orden derhjemme eller på kontoret og udskrive laminerede labels i forskellige farver i op til 12 mm i bredden.

Den lille sag er først og fremmest billig og brugervenlig. Printeren har ikke nogen skærm, men blot en tænd/sluk-knap, en indgang til strømkabel samt en afskære-knap, så du kan nemt skære dit printede labelstykke af.

Printeren bruger seks AAA-batterier eller strømkabel – der dog desværre er tilkøb. For at komme i gang, skal du blot downloade en app til din Android eller iOS-mobil og herefter skabe forbindelse til CUBE.

Se også:  Lækker labelprinter til kontoret

Dette foregik problemløst. Appen er utrolig brugervenlig med et stort udvalg af label-templates, der, udover at gøre det nemmere at komme i gang, inspirerede denne anmelder til et hav af nye labels til både madvarer, kabler, tøj-inddeling og meget mere.

Del denne