Home » Printer » Brother P-Touch Cube Plus [TEST]: Brugervenlig labelprinter, du kan tage med dig
Brother P-Touch Cube Plus [TEST]: Brugervenlig labelprinter, du kan tage med dig

Brother P-Touch Cube Plus [TEST]: Brugervenlig labelprinter, du kan tage med dig

Share

At mærke tingene af med labels kan være en hjælp, uanset om du er en stor familie eller en lille virksomhed, der skal holde orden i sagerne. Med P-Touch Cube får du en fiks lille labelprinter, du kan bruge hvor som helst

Den har indbygget batteri, så du ikke er afhængig af en stikkontakt, og der er trådløs forbindelse i form af både Wi-Fi og Bluetooth. Den kan dermed nemt kobles til din smartphone eller bærbar, når du er på farten.

Der findes apps til iPhone, Androids, Macs og Windows-pc’er. De byder på omfattende muligheder for at oprette labels med den tekst og den grafik, du ønsker. Installationen er ret nem, dog ikke helt plug-and-play på Windows. Du må downloade og installere en driver manuelt, før printeren kører. Det er der ikke de store ben i, men det er ikke desto mindre lidt mere besværligt, end man er vant til.

Se også:  Brother MFC-J6930DW [TEST]: Den arbejdsomme - ægte multifunktion i op til A3
Enormt alsidig

Den udskriver monokromt – én farve tekst på ensfarvet baggrund. Farverne afhænger af kassetten, du putter i. Det samme gælder bredden på din label. Længden kan være, som du ønsker, så længe der er spole at give af. De kassetter, vi testede, kunne levere fra 4 m til 8 m. Foruden almindelige labels med klister bagpå er der mulighed for at udskrive på silkebånd til indpakning. Udskriften sker hurtigt og med flot resultat hver gang.

Al printmateriale sidder i kassetten, afmålt så du får konsistent output over hele dens levetid. Den konstruktion betyder også, at det er supernemt at skifte mellem materialer. Du åbner bare op bagi, tager kassetten ud og sætter en anden i. Dog registrerede appen ikke automatisk, hvis bredden på båndet var anderledes end det foregående. Det måtte vi ændre manuelt. At det er petitesser som disse, vi er nede i for at finde kritik af P-Touch Cube Plus, indikerer dog også, at der grundlæggende set ikke er det store at komme efter. Det er en veldesignet, velydende og alsidig labelprinter, der giver glimrende print, uanset hvor du er.

Se også:  Vind en alsidig labelprinter, der udskriver farver og fotos


Brother P-Touch Cube Plus
4.5

Brother P-Touch Cube Plus

998,75 kroner

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Brother
Labelprinter

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S