Home » Printer » Brother MFC-J6930DW [TEST]: Den arbejdsomme – ægte multifunktion i op til A3
Brother MFC-J6930DW [TEST]: Den arbejdsomme – ægte multifunktion i op til A3

Brother MFC-J6930DW [TEST]: Den arbejdsomme – ægte multifunktion i op til A3

Share

En hurtig og solid printer, der kan udskrive i både A4 og A3 – tilmed er den lydsvag

Testkonkurrenten Epson WF-C579R markedsføres ikke som en fotoprinter, men klarer opgaven meget flot. Til gengæld gør Brother en dyd ud af at pointere, at MFC-J6930DW ikke er en fotoprinter. Den markedsføres som en printer, der er målrettet virksomheder med behov for at kunne udskrive i A3. Der kan udskrives på fotopapir, men ikke med så blank en overflade som på de mindre printere, lyder det fra producenten selv.

Til gengæld er der lagt vægt på at være miljørigtig, idet printeren både er Svanemærke- og Der Blaue Engel-certificeret. Desuden er der, hvilket er nok så væsentligt for virksomheder, 3-års garanti med on-site swap-service, hvis printeren registreres på Brothers website senest 60 dage efter købet.

Se også:  Få styr på kabelrodet – ny labelprinter med ny laminerende tape
Juster selv farverne

MFC-J6930DW anvender et såkaldt kapilært blæksystem, hvilket af opsætningsmæssige årsager tager op til 5 minutter at få i gang, første gang printeren startes. Med et kapilært printsystem menes, at blækpatronerne er adskilt fra selve printhovedet, og at blækket derfor føres ud til dette via små slanger.

Det giver ifølge Brother selv flere fordele. For det første er støjniveauet lavere, idet det kun er selve printhovedet, der flytter sig under print, og for det andet er strømforbruget lavere. En tredje og ganske åbenlys fordel er, at det er meget nemt at udskifte de fire blækpatroner. Adgang til disse fås ved blot at åbne en klap på forsiden af printeren. For at kunne gøre brug af swap-servicen skal der i øvrigt anvendes originalt blæk.

Se også:  Nu er der også blæktanke i Epsons A3-printere

Der benyttes et kapilært blæksystem. Det betyder, at
patronerne er adskilt fra selve printhovedet og tilføres blæk via et system af slanger.

Da det nu er en A3-printer, fylder den selvfølgelig noget på skrive-bordet, men designet er alligevel ganske kompakt. Hvis man ønsker at anvende den bageste papirbakke, skal der dog lige være luft op mod væggen på en halv snes centimeter. Der er ikke noget at udsætte på printkvaliteten i hverken sort eller i farve, men som standard er printeren sat op til en farvemætning, der ikke lige frem kan kaldes kraftig, da Brother sigter mod det, man kalder for naturlig farvegengivelse.

TAGS
A3+ printer
Brother
Multifunktionsprinter

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S