Home » Printer » Smart lille labelprinter til hjemmet
Smart lille labelprinter til hjemmet

Smart lille labelprinter til hjemmet

Share

Den nye P-touch Cube koster ikke alverden og har Bluetooth, så den kan arbejde trådløst sammen med en smartphone. Nye typer tape giver mulighed for at designe personlige og dekorative labels i mange forskellige farver og materialer

Det er ikke kun på kontoret og arbejdspladsen, at der er brug for selvklæbende labels til at identificere og opmærke ting som eksempelvis ringbind, chartekker, kasser, kontorartikler og dvd’er.

Også i hjemmet kan labels være til stor hjælp. Især, når de kan fremstilles i pæne farve-kombinationer, med fotos og symboler på – eller er trykt på nye typer materialer som f.eks. stof i stedet for de traditionelle plastiktape.

Brother introducerer nu sin nye P-touch CUBE labelprinter til hjemmebrug. Den er lille, utraditionelt designet og praktisk med en masse smarte muligheder.

Se også:  Huawei AD80 [TEST]: Prisvenlig vej til et større skærmbillede
Trådløs forbindelse

P-touch CUBE er Brothers første labelprinter med Bluetooth, der er målrettet til brug i hjemmet. Det betyder, at man kan glemme alt om besværlige ledninger, når labels bliver designet på og printet direkte fra en smartphone eller en tablet.

Brothers medfølgende P-touch Design&Print app kan downloades gratis til iPhone/iPad i Apples App Store eller til Android-enheder i Google Play Store.

App’en indeholder mange smarte funktioner, så du kan skabe dine egne flotte labels. Man kan f.eks. vælge mellem adskillige skabeloner, med eller uden fotos, finde sin egen personlige skrifttype til labelteksterne samt pynte med symboler og rammer.

I det hele taget forsøger Brother app’en at gøre arbejdet med at designe labels så enkelt og strømlinet som muligt.

Kun kreativiteten sætter grænser

Kreativiteten går videre i de materialer, man vil udskrive sine labels på. Glem alt om gamle dage, hvor der kun fandtes labeltape i ganske få farver – og hvor alle labels så mere eller mindre ens ud.

Se også:  HP Envy 6420 [TEST]: God og hurtig printer til familie og hjemmekontor

I dag findes mange forskellige spændende labeltape at vælge imellem. Brother tilbyder f.eks. nye labeltape af stof, der kan bruges til gavebånd og dekorationer. Man kan også få tape med en mat overflade, der giver en flot og diskret finish eller tape med en mønstret baggrund af f.eks. små hjerter, streger i sølv eller geometriske mønstre i guld.

Der er naturligvis også den klassiske tape, hvor man får sort skrift på hvid baggrund. Men man kan også printe i guld på hvid baggrund, guld på pink, guld på marineblå, guld på vinrød osv.

TAGS
Brother
Hjemmekontor
Labelprinter

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S