Home » Andet » Briller med skærm gør arbejdet mere effektivt
Briller med skærm gør arbejdet mere effektivt

Briller med skærm gør arbejdet mere effektivt

Share

Den nyeste udgave af Brothers karakteristiske AiRScouter briller har fået et mere fleksibelt stel og en bedre miniskærm, der er gennemsigtig

Brother er mest kendt for at producere printere og alt-i-én-maskiner til et stort publikum – både i erhvervslivet og til det moderne hjemmekontor.

Nogle ved måske også, at Brother er blandt verdens største fabrikanter af symaskiner – både til tøjindustrien og til private.

Eller at Brother tilbyder internet-baserede OmniJoin konference-systemer, der hører til markedets mest avancerede og mest brugervenlige.

Til gengæld er færre nok klar over, at Brother har en meget kreativ udviklingsafdeling i Japan. En afdeling, der hvert år placerer Brother blandt de 100 mest innovative* virksomheder i verden.

Det er herfra, at Brothers AiRScouter briller stammer.

De har været under udvikling i nogle år og er netop lanceret i en ny og forbedret udgave, som nu også sælges på det danske marked.

Mange anvendelsesområder

Brothers AiRScouter rummer en lille ekstra skærm, som f.eks. servicefolk, montører og fabriksmedarbejdere kan bære i forbindelse med opgaver, der kræver stor præcision. Desuden er Brother ved at udvikle en særlig AiRScouter udgave til læger.

Se også:  Få styr på kabelrodet – ny labelprinter med ny laminerende tape

Skærmen kan f.eks. vise diagrammer over forbindelser eller tegninger og tekster fra manualer.

Da displayet er gennemsigtigt, kan bæreren både se instruktionerne – og de objekter, han eller hun arbejder med foran displayet.

AiRScouter anvendes både i produktion, logistik og til undervisning og træning. Brugerne vil hurtigt opleve, at de bliver mere effektive og præcise, når de har alle informationer inden for synsvidde – og ikke skal bladre i papirbaserede manualer eller skifte position mellem pc og arbejdsområde hele tiden.

Som noget nyt kan AiRScouter arbejde sammen med kameraer, der f.eks. er anbragt på en flyvende drone.

Det kan give redningstjenester, politi, militær og sikkerhedsfirmaer mulighed for at overvåge to steder på samme tid – den ene via den lille skærm på AiRScouter. Samtidig kan brillen udbygges, så man kan fjernstyre drone og kamera direkte fra den.

Se også:  Få styr på kabelrodet – ny labelprinter med ny laminerende tape
Forbedret kvalitet

Den nye Brother AiRScouter WD-200B er først og fremmest blevet mere komfortabel at bære og har fået en mere fleksibel hovedbøjle end tidligere modeller.

Brillens lille gennemsigtige LCD-skærm kan vise billeder i HD kvalitet (1.280 x 720 punkter), og brugeren kan ved hjælp af en drejeknap på siden variere fokus trinløst fra 30 cm til fem meter.

AIRScouter er kompatibel med både pc’er, tablets, smartphones og kameraer. Kommunikationen foregår via HMDI-stik og kabler.

Brillen vejer omkring 145 g og får strøm fra et Li-ion batteri, der kører omkring fire timer på en opladning.

AiRScouter kan tilpasses optimalt til sin bærer, og man kan naturligvis få stel, så skærmen sidder foran enten venstre eller højre øje.

*Ifølge Thomson Reuters’ årlige Top-100 liste over ”The World’s Most Innovative Organisations.”

Brothers AIRScouter WD-200B sælges for 14.999 kr. ekskl. moms (18.749 kr. inkl. moms).

 

 


TAGS
Airscouter
Brille
Brother

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S