Home » Hovedtelefoner og højttalere » Nu kan du stemmestyre Sonos-højttalere med Google Assistant
Nu kan du stemmestyre Sonos-højttalere med Google Assistant

Nu kan du stemmestyre Sonos-højttalere med Google Assistant

Share

Sonos har endelig åbnet op for stemmestyring på danske højttalere. Nu kan du bruge Google Assistant til at skifte musik, betjene dit tv og meget andet

Det har ladet vente på sig. De første Sonos-højttalere med mikrofoner til stemmestyring kom på markedet for et par år siden, men ingenting skete i Danmark.

Stille og roligt har vi kunne se til, mens stemmestyring er rullet ud i andre lande, og tænkt at nu måtte være ved at være vores tur.

Tålmodigheden har været på prøve, men er ventetiden endelig forbi.

Sonos har netop åbnet op for stemmestyring på danske højttalere via Google Assistant. Du skal blot gå ind i Sonos-app’en og opdatere dit system, så burde det fungere. Altså vel at mærke, hvis du har højttalere, der understøtter stemmestyring.

Se også:  Nu har Philips sit eget "Sonos-system" i tv'er og højttalere
Styr hele hjemmet

Med Google Assistent kan man ikke blot styre musik, film og TV, men også hele Googles økosystem og enheder i det smarte hjem. Indledningsvis vil man blandt andet kunne styre:

● Systemkontrol: På Sonos’ åbne platform kan man eksempelvis afspille en sang via AirPlay fra Apple Music, bede Google Assistent om at hoppe til næste nummer og skrue op og ned for lydstyrken i Sonos’ app. Og der skal kun en enkelt stemmestyret Sonos-højttaler til for at styre et helt Sonos-system.

● Musik, nyheder og radio: Man kan styre samtlige streamingtjenester på Sonos som Spotify, YouTube Music, Google Play Music Request med stemmen og på den måde skifte mellem sange, justere lydstyrken og sætte på pause.

● TV-betjening med Sonos Beam: Tænd TV’et med Google Assistent ved hjælp af Beams HDMI ARC-forbindelse og CEC, skift fra TV til musik og juster lydstyrken. En Chromecast giver desuden mulighed for at afspille valgte programmer, serier og film fra streamingtjenester.

Se også:  Sonos Move [TEST]: Luksuslyd i stereo

● Kalender og opgaver: Med Google Assistant kan man få fly- og togtider, transporttid, sætte alarmer og påmindelser, få overblik over sine kalenderaftaler, tjekke vejret, bruge regnemaskine, oversætte og meget andet. Det hele er en del af Googles økosystem.

● Styr det smarte hjem: Bed Google Assistent på Sonos om at tilpasse stuetemperaturen eller dæmpe lyset. Google Assistent fungerer med mere end 30.000 forskellige enheder til det smarte hjem fra mere end 3500 brands verden over.

Der vil løbende kommer flere muligheder via opdateringer.


TAGS
Google Assistant
Sonos
stemmestyring

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S