Home » Hovedtelefoner og højttalere » Bragi The Dash Pro [Test]: Fyld ørerne med smarte funktioner
Bragi The Dash Pro [Test]: Fyld ørerne med smarte funktioner

Bragi The Dash Pro [Test]: Fyld ørerne med smarte funktioner

Share

The Dash Pro giver dig stemme-styrede assistenter, intelligent oversættelse, avanceret aktivitets-tracking, en komplet musik-afspiller samt et væld af andre funktioner direkte i øregangen

Ikke nok med at høretelefonerne nu er blevet helt trådløse, de får også flere og flere funktioner. Her er firmaet Bragi helt forrest i feltet. The Dash Pro byder nemlig på et overflødighedshorn af smarte features og intelligent teknologi.

En mini-computer i øret

Det er næsten synd at kalde The Dash Pro høretelefoner. Faktisk er der mere tale om en lille computer eller en ”smart-enhed” på linje med wearables og smartwatches. Bragi vælger da også selv at kalde Dash Pro en ”hearable”.

Foruden at spille musik giver headsettet adgang til personlige assistenter i form af Google Now, Siri og Amazon Alexa. Således kan du spørge om vejrudsigten, få en melding på trafikken på din rute til jobbet eller bede assistenten om at sætte noget musik på i en bestemt genre.

Se også:  Bowers & Wilkins PI7 [TEST]: Meget store øretelefoner – meget stor lyd

Hvor mange situationer, du kommer til at stå i, hvor du vil finde det passende at tale højlydt ud i luften fremfor at tage din smartphone frem og finde informationerne, er så spørgsmålet. Men det fungerer udmærket og især Alexa er god til at tyde, hvad der bliver sagt.

Via appen iTranslate er Dash Pro også i stand til at oversætte mellem 40 forskellige sprog, i stil med eksempelvis Googles Pixel Buds, der dog ikke er ude i Danmark endnu. Bragi-brugere får en måneds gratis prøveperiode, men ellers er det en funktion, der koster.

Måler din aktivitet

Bruger du headsettet, når du træner, kan du sætte det til at måle din aktivitet. Dash Pro finder selv ud af, om du løber, cykler eller svømmer, og det måler også din puls, mens du træner, og udregner kalorieforbrug, fart, distance m.m. De opsamlede data kan sendes videre til Google Fit eller Apples Sundheds-app.

Se også:  JBL Reflect Flow Pro [TEST]: God lyd til træningen

Headsettet sidder godt i ørerne, direkte ud af boksen, men der følger også adaptere i form af silicone-dutter og gummihætter. Dash Pro er desuden vandtæt, så det ikke tager skade, hvis du svømmer eller løber i regnvejr.

Bragi The Dash Pro
  • Features
  • Lyd
  • Batterilevetid
  • Brugervenlighed
  • Design
  • Pris
3.5

Sammenfatning

Alt om DATA siger:
»Dash Pro halter desværre lidt på lydkvaliteten. Men batterilevetiden er fin, og det er imponerende så megen teknologi, det er lykke-des at klemme ind i headsettet. De fleste funktioner virker fint, nogle er dog mere interessante, end de er brugbare. «

Nøgletal

Pris: 2699 kr.
Musikafspiller: 4 GB MP3, AAC
Kontrol: Touch, Kinetic Interface
Mikrofon: Knowles EarBone mic
Sensorer: Touch, puls, gyroskop, accelerometer, magnetometer
Batterilevetid: 5 t + 25 t i æsken
Design: Vandtæt, IP67
Tilslutning: BT A2DP, BT LE

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Bluetooth in-ears hovedtelefoner
Bragi
in-ear

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S