Home » Hardware » Bowers & Wilkins Zeppelin [TEST]: Vellydende luftskib
Bowers & Wilkins Zeppelin [TEST]: Vellydende luftskib

Bowers & Wilkins Zeppelin [TEST]: Vellydende luftskib

Share

Lydkvaliteten i sig selv er alle pengene værd, men Zeppelin har sine begrænsninger i forbindelsesmuligheder

Zeppelin var helt fremme i skoene, dengang iPod-docken var tidens hotteste højttalertrend. Den nye version er opdateret til moderne tider, hvor trådløs streaming dominerer, men den bevarer den ikoniske form, inspireret af de fascinerende luftskibe – og deraf selvfølgelig navnet: Zeppelin.

Den er velvoksen af størrelse og tænkt som en faststående løsning. Der er ikke batteri. Den skal plugges i stikkontakten. Højttaleren svæver elegant på sin fod med æterisk lys i bunden, som bidrager til den skylette fornemmelse. Lyset kan dog slåes fra, hvis man synes det bliver lige lidt for meget af det gode.

Se også:  Superluksus-lyttebøffer fra B&W

Der er mulighed for direkte Bluetooth-tilslutning, med fine codecs som SBC, AAC og AptX. Du kan også streame til højttaleren via Wi-Fi, fra enten Spotify Connect, AirPlay 2 eller B&W Music-appen, hvor du kan tilføje hi-res-tjenester som  Tidal og Qobuz for at streame musik i 24-bit. AirPlay 2 giver mulighed for at en vis grad af multirumsfunktionalitet, men kun for Apple-brugere. Der er ingen Chromecast indbygget, hvilket er lidt surt for Android-brugerne.

Højttaleren betjenes nemt, via din mobil eller knapperne på toppen. Der er også mulighed for stemmestyring via Amazon Alexa.

Fremragende lydkvalitet

Højttalerkomponenterne er af en klasse, der kan understøtte streaming i højeste kvalitet. Zeppelin lyder simpelthen fremragende. Den leverer en fuldspektret lyd, hvor man ingen mangler føler, hverken i bas eller diskant. De to højttalerenheder giver et bredt stereobillede med imponerende separation i lydkilderne, så man tydeligt hører hver en detalje.

Se også:  Bowers & Wilkins PI7 [TEST]: Et hi-fi-anlæg til lommen

Det er mere eller mindre så godt, som det bliver, når vi taler højttalere af denne type.

Med det in mente er prisen rimelig. Alene i lydkvalitet er Zeppelin pengene værd, men man bør gøre op med sig selv, om man er okay med de begrænsninger i forbindelses muligheder den har, især for Android-brugerne. Til de samme penge er det muligt at få mere alsidige multirumshøjttalere.

Pris: 5999 kroner

Samlet vurdering: 6/6 stjerner


TAGS
Bowers & Wilkins
zeppelin

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S