Home » Hi-Fi » Bower & Wilkins Formation Audio [TEST]: Dyr musikstreamer imponerer
Bower & Wilkins Formation Audio [TEST]: Dyr musikstreamer imponerer

Bower & Wilkins Formation Audio [TEST]: Dyr musikstreamer imponerer

Share
Ringe app – super lyd

På mange måder appellerer Formation Audio til entusiasten. Udover at understøtte Spotifys og Tidals streamingtjenester kan streameren også benyttes med AirPlay 2 og Bluetooth. Den understøtter også den i Danmark forholdsvist nye franske Qobuz-streamingtjeneste, som tilbyder meget høj lydkvalitet, der kan sammenlignes med Tidals hi-fi-streaming.

Desuden understøtter B&W-enheden Roon, som er et stykke software, der kan styre alle dine digitale platforme, et program, som mange entusiaster foretrækker.

Netop Roon skal du måske overveje. For appen, du styrer B&W’en med, fungerer som sådan fint, men det er tydeligt, at Bowers & Wilknis ikke har været med på streamingbølgen i samme grad som andre producenter. Interfacet er overskueligt, men ikke altid helt stabilt i vores testopsætning. Der er sikkert tale om skønhedsfejl, som løbende bliver rettet, og problemet var da også kun tydeligt i en uges tid.

Se også:  Oclean X Pro Elite [TEST]: Techsmart tandbørste giver bedre bisser

Når du har hul igennem, har du streaming i høj kvalitet. Slut enheden til et godt hi-fi-anlæg, og så kan du i den grad høre, hvad du har betalt for.

Formation Audio leverer en meget helstøbt performance. Alt hænger godt sammen fra den dybe bas til den fint detaljerede diskant. Der er den helt særlige finesse i gengivelsen, som kendetegner hi-fi-lyd i den høje klasse. Det er ikke mindst 32-bit digitalkonverteren, som medvirker til den klare og præcise lyd.

TAGS
Bowers & Wilkins
musikstreamer
smart hjem

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S