Home » Hi-Fi » Bower & Wilkins Formation Audio [TEST]: Dyr musikstreamer imponerer
Bower & Wilkins Formation Audio [TEST]: Dyr musikstreamer imponerer

Bower & Wilkins Formation Audio [TEST]: Dyr musikstreamer imponerer

Share

Bower & Wilkins Formation Audio koster måske mere, end hvad du er parat til at betale for en musikstreamer. Men så får du også gode funktioner og særdeles høj lydkvalitet

Kendte du ikke navnet, ville du nok mene, at prisen på over 5000 kroner for en 21,5 centimeter bred enhed, der har plastlameller på toppen, er lige i overkanten. Men ærkebritiske Bower & Wilkins går ikke på kompromis, og når du først har sat musik­streameren op til dit trådløse net og gode musikanlæg, finder du ud af, hvorfor prisen er så høj.

De bølgende lameller er trods materialet en flot designidé og står i fin kontrast til den slanke metalskinne i bunden. Her finder du kun få touchknapper. Faktisk skal alt andet styres via en app. Her kunne vi godt tænke os en lille fjernbetjening til hurtig eksekvering af lydstyrke med mere.

Se også:  B&W er klar med deres bedste støjdræbere til dato

Bag på Formation Audio finder du både de analoge og digitale udgange, som kræves. Men også analoge og digitale indgange. Den er som flere deltagere i denne test en komplet kontrolforstærker, hvor du kan tilslutte for eksempel et cd-drev direkte digitalt eller for den sags skyld en pladespiller (kræver dog, at du har RIAA-forstærker).

Men du kan også slutte andre enheder til og styre volumen på dem via Formation Audio. Det kan du også med andre musikstreamere. Men løsningen her er mere iøjnefaldende, da Formation Audio ikke syner af ret meget og reelt ligner en lille skulptur på reolen.

TAGS
Bowers & Wilkins
musikstreamer
smart hjem

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S