Home » Hovedtelefoner og højttalere » Bose Noise Cancelling 700 [TEST]: Støjdræberen slår til igen
Bose Noise Cancelling 700 [TEST]: Støjdræberen slår til igen

Bose Noise Cancelling 700 [TEST]: Støjdræberen slår til igen

Share

Boses nye noise cancelling-hovedtelefoner er redesignet fra bunden og byder på flere niveauer af støjreduktion samt AR og digitale assistenter

Bose har siddet mageligt på tronen, som konge af noise cancelling, siden QuietComfort-serien blev sat i søen. Den har helt enkelt sat standarden for støjreduktion. Men konkurrenterne er blevet stærkere, og på det seneste har især Sony vist, at Boses hørebøffer ikke er urørlige. Bose har taget konkurrencen seriøst. Med den nye topmodel, Noise Cancelling 700, er stort set alt opdateret.

Lige lovlig friskt design

Designet har fået en ordentlig overhaling. Om man synes, det hypermoderne look med bøjlen uden på ørekopperne er en forbedring må være en smagssag. Vi må melde os på det konservative hold og konstatere, at vi faktisk bedre kan lide det gamle design. Det nye virker lidt som om, Bose overkompenserer efter for mange gange at have hørt på, at de var kedelige.

Se også:  Sennheisers nye Momentum-hørebøffer har støjreduktion og Tile

Men konstruktionen fejler ingenting. Headsettet sidder let og behageligt på hovedet og lukker fint til om ørerne. Højre ørekop er touchfølsom, så du kan styre volumen ved at glide fingeren over, og på siden er der en knap til power og Bluetooth samt en til noise cancelling.

På venstre ørekop er en knap, der aktiverer digitale assistenter. Såvel Siri som Google Assistent og Alexa er understøttet, sidstnævnte kan endda aktiveres med stemmen. I bunden af højre ørekop er der USB C-indgang til opladning.

Klar tale

Til headsettet har Bose kreeret en helt ny mobil-app, som gør det muligt at gå et skridt dybere ned i funktionerne og skræddersy headsettet til dine præferencer. Her kan du eksempelvis bestemme niveauet af noise cancelling. Der er 11 trin at vælge imellem (0-10), fra helt lukket til ”gennemsigtig” tilstand, hvor mikrofonerne åbner for omgivelsernes lyde, så du kan følge med i, hvad der sker omkring dig. Det er klart en af de mest naturligt lydende ”transparant modes” vi har oplevet. Det lyder sådan set bare som om, du ikke har hovedtelefonerne på.

Se også:  JBL Live650BTNC [TEST]: Prisvenlige hørebøffer med det hele

Støjreduktionen er også særdeles effektiv, og stadig blandt de bedste du kan få. Dog ikke ubetinget den bedste. Sony WH-1000XM3 er stadigvæk lige en anelse bedre, når de er kalibreret rigtigt, men det er ubetydelige marginaler, så det er måske mere fair at kalde det uafgjort. Det er ikke det, der skal afgøre, hvilket af dem du investerer i.

Bose Noise Cancelling 700
  • Features
  • Lydkvalitet
  • Støjreduktion
  • Batteri
  • Design
  • Pris
4

Summary

Alt om DATA siger:

»Støjreduktionen er af bedste klasse, og mikrofonerne fjerner effektivt støj omkring dig, når du taler i telefon. Lydkvaliteten kan vi heller ikke klage over, men batteritiden er svag, og designet ikke lige vores kop te.«

Nøgletal:

Pris: 3299 kr.
Lyd: Lukket, aktiv EQ
Batteri: Op til 20 timer, opladning cirka 2,5 timer
Betjening: Knapper, touch, app
Digitale assistenter: Apple Siri, Amazon Alexa, Google Assistent
Tilslutninger: Bluetooth 5.0, minijack, USB-C

Her er den bedste dagspris på Bose Noise Cancelling Headphones 700
TAGS
bose
digital assistent
høretelefoner
lydisolerende
lydisolerende hovedtelefoner
noise cancelling

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S