Lillebitte Bluetooth-højttaler fra Bose

Lillebitte Bluetooth-højttaler fra Bose

Share

Bose SoundLink Micro vejer under tre hundrede gram, tåler vand og kan tilgå Siri eller Google Assistant

Micro er forsynet med en ny type transducer, miniature dual passive radiatorer og et genopladeligt litium-ion-batteri. Det hele er blevet udviklet samlet som et mikrosystem. Højttaleren skal derfor være i stand til at levere op til seks timers fyldig lyd fra det lille kabinet.

Tåler en tur under vand

Med en IPX7 rating er man garanteret at Micro er vandafvisende fra inderst til yderst. Den er skabt og testet til at modstå sæbevand, klorvand og saltvand. Den bløde silikoneyderside beskytter den mod ridser, buler, revner, slag, støv, snavs og sand. En tilsvarende solid rem på siden er let at sætte på tasker, rygsække, cykler og andet udstyr.

Se også:  Multirums-højtalere fra Urbanears
Genvej til din digitale assistent

Micro modtager enkle stemmekommandoer til parring via Bluetooth, har en integreret højttalertelefon og en multifunktionsknap til at foretage opkald og tilgå din digitale assistant, uden at du skal gribe din telefon.

Den nye SoundLink Micro fås i sort, midnatsblå og orange. Den kommer i handlen den 21. september til en vejledende pris på 999 kroner. Fra i dag kan den forudbestilles på Bose.dk og på udvalgte forhandleres hjemmeside.

Bose SoundLink Micro fås i tre forskellige farver.

Bose SoundLink Micro fås i tre forskellige farver.

Del denne