Home » Smart hjem » Bose Sleepbuds II [TEST]: Kan Bose give dig bedre søvn?
Bose Sleepbuds II [TEST]: Kan Bose give dig bedre søvn?

Bose Sleepbuds II [TEST]: Kan Bose give dig bedre søvn?

Share

Sleepbuds II blokerer de forstyrrelser, der kan ødelægge din søvn og giver dig samtidig afstressende funktioner, så du får mest muligt ud af timerne under dynen

Der kan være mange faktorer, der truer vores søvn: Snorkende partnere, naboer, hunde og trafik. Der er ikke altid man kan gøre så meget for at dæmpe selve kilderne til forstyrrelserne. Til gengæld kan du gøre noget for at blokere de forstyrrende lyde, så de ikke genere dig, når du har lagt hovedet på puden.

Sleepbuds II er skabt til netop dette formål. I princippet er der tale om trådløse in-ear-hovedtelefoner, de er bare ikke skabt til musiklytning. De er skabt for at dæmpe støjen omkring dig, når du sover.

Komfortable og brugervenlige

For at du kan holde ud af at have dem i ørene en hel nat, er de skabt med store bløde gummidutter, der lægger sig blidt mod øregangen, mens vinger af samme bløde gummi-materiale holder dem fast i ørekrogen, så de ikke falder ud. Det fungerer faktisk rigtig glimrende. De generer ikke og efter noget tid, tænker du ikke over at du har dem i.

Opsætningen sker praktisk taget af sig selv, når du har hentet og åbnet Bose Sleep appen, og derefter sætter Sleepbuds i ørene. De kobler sig selv på Bluetooth, og så får du en hurtig guidet tur af funktionerne. Derefter er de klar til brug.

Se også:  Bose The Frames Tempo [TEST]: Hurtigbrille med højttaler
Naturlig dæmpning og afslapningslyde

Sleepbuds II anvender ikke aktiv støjreduktion. Øretelefonernes særlige design giver i stedet en ret effektivt passiv støjreduktion – nok til i sig selv at blokere så meget at man i mange tilfælde vil kunne sove ugeneret.

I appen er der imidlertid adgang til støjmaskerende lyde, som lægger et monotont underlag af eksempelvis brostenstrafik, flystøj eller et lejrbål, som udjævner omgivelsernes støj til en rolig ensartet masse. Der er også en række landskaber, som imiterer lydene af bestemte omgivelser, og så er der en række afslappende “Stilheder” – musiknumre eller måske rettere stemningskollager, som ikke er skabt for en aktiv engagerende lytteoplevelse, men som afstressende underlag til afslapning.

De er velproducerede og godt udvalgt til formålet. Man kunne godt have ønsket at man selv kunne lægge sine egne favorit-ambient-numre ind, men det er ikke muligt, ligesom det heller ikke er muligt at spille musik fra streamingtjenester m.m.

Lydene hentes til dine Sleepbuds, hvor der er plads til 35 ad gangen. Du kan skiftes mellem dem i appen, men selv hvis du ikke har mobilen koblet til Sleepbuds kan du anvende lydene. Vælg “Telefonfri” tilstand, så forsætter den valgte lyd og vil starte automatisk, når du tager Sleepbuds ud af æsken. Der er blot ikke mulighed for at skifte til andre lyde, før mobilen er koblet på igen.

Man kan selv vælge om lydene skal køre hele natten eller stoppe efter en given tidsperiode. Der er ligeledes muligt at indstille alarmer, så Sleepbuds vækker dig, når du ønsker det.

Se også:  OnePlus klar med topsmarte earbuds til rimelig pris

Batterilevetiden er 10 timer, så du skal tage en seriøs skraber, hvis batteriet skal gå død før du vågner. Der er batteri til tre opladninger yderligere i den smarte flade aluminiumsæske, der ligesom øretelefonerne er IPX4-certificeret til at modstå vand.

Pas på hvad du blokerer

Prisen på Sleepbuds II næsten to tusind kroner. Temmelig pebret. Men det er ikke desto mindre et ganske vellykket produkt, der tjener sit formål fint. Det er godt at man er gået efter en effektiv passiv støjreduktion, er naturlig og behagelig, i stedet for aktiv ANC, der kunne have givet risiko for en ubehagelig osteklokke-effekt.

Ikke desto mindre skal man være i en situation, hvor man skal være tryg ved at slå alarmberedskabet fra, når man anvender Sleepbuds II. For når man blokere diverse uønskede støjkilder, blokere man også dem, der måske kan være vigtige at høre. Det er selvsagt udelukket at anvende Sleepbuds, hvis man har småbørn, men risikoen for at overhøre en fjern brandalarm eller lignende er også tilstede. I vores optik gør de sig derfor bedst til flyrejsen, hvor de kan være geniale, når du vil slappe af og sove samt til hotelværelset eller lignende.

Pris: 1999 kroner

 


TAGS
bose
helt trådløse hovedtelefoner
sleepbuds

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S