Bose Quietcomfort 35 [TEST]: Stadig bedst til  at stoppe støjen

Bose Quietcomfort 35 [TEST]: Stadig bedst til at stoppe støjen

Share

Bose har i flere år stået bag verdens bedste, støjreducerende hovedtelefoner. Bose har nærmest haft patent på dette marked, fordi de var først og bedst

Selvom konkurrencen i dag er langt hårdere end tidligere, så er Bose stadig førende. Quietcomfort 35 er det nyeste skud på stammen, og på en flyrejse over Atlanten var vi imponerede over, hvor effektivt denne hovedtelefon kan undertrykke støj. Der blev nærmest helt stille, når vi tændte for funktionen, og kun da flyet lettede, hørte vi lidt skrat på grund af støjens kompleksitet. Resten af tiden var der en imponerende ro, så vi uden problemer kunne se en film og høre al tale, uden at skulle skrue alt for højt op for lyden.

Du kan fjernbetjene lyd og musik med knapperne på den ene ørekop. Hovedtelefonen fungerer også med kabel, så du kan bruge den på et fly.

Du kan fjernbetjene lyd og musik med knapperne på den ene ørekop. Hovedtelefonen fungerer også med kabel, så du kan bruge den på et fly.

Bose er ganske enkelt imponerende!

Ligeså imponerende er det, at vi kunne holde ud at have sættet på i mange timer, uden at vi oplevede dem som hverken tunge eller varme. Quietcomfort 35 er behagelig at bære og særdeles nem at justere, så den sidder perfekt, hver gang du tager den af og på. Hovedtelefonen er dog konstrueret, så den klemmer lige lovlig meget, når du lige tager dem af et øjeblik og placerer dem omkring halsen. Men det er blot et mindre irritationsmoment ved en ellers gennemført hovedtelefon.

Se også:  Beyerdynamic Byron BT Wireless [TEST]: Lækker og løs på tråden

Du har ikke avancerede features som at kunne fjernbetjene lyden mv. ved ganske enkelt at berøre hovedtelefonens sider – det ville ellers klæde denne hovedtelefon – ikke mindst da flere konkurrenter har det. Men knapper er der.

Lydkvaliteten er neutral og ganske behagelig. Du får ikke den dynamik og finkornethed, som testens Denon eller Sony leverer, men er målet den bedst mulige støjundertrykkelse, er det stadig Bose, du skal lytte til.

Bose Quietcomfort 35
  • Kvalitetsindtryk
  • Brugervenlig
  • Funktioner
  • Ydelse
  • Pris

Sammenfatning

Producent: Bose
Produktnavn: QuietComfort 35
Trådløs: Bluetooth
Kabelmulighed: Ja
Genopladeligt batteri: ja
Vægt: 235
Pris: 2995

Her er den bedste dagspris på:
Bose QuietComfort 35 priser
Del denne