Home » Wearable » Bose lancerer smarte solbriller med lydsystem, assistent og augmented reality
Bose lancerer smarte solbriller med lydsystem, assistent og augmented reality

Bose lancerer smarte solbriller med lydsystem, assistent og augmented reality

Share

Bose Frames forener trådløse hovedtelefoner, digital assistent og verdens første audio augmented reality platform i lette solbriller, som fås i to designs

Det er det mindste, tyndeste og letteste system fra Bose nogensinde. Frames består grundlæggende i en solbrille, der fås i to tidløse designs – firkantede og vinklede eller runde og lidt mindre. Begge beskytter mod op til 99% af UVA/UVB-stråler og har ensartede tonede glas og signifikante stel – inklusive forgyldte stålhængsler og opladningsstifter. De er slidstærke og vejer kun 45 gram – standard for kategorien.

Med et proprietært open-ear design kan Frames streame musik og information, besvare og foretage telefonopkald samt tilgå virtuelle assistenter – samtidig med at playlister, underholdning og samtaler holdes private.

“Bose Frames er både revolutionerende og praktiske,” fortæller Mehul Trivedi, direktør for Bose Frames. “De fungerer som og ligner klassiske solbriller – indtil du tænder dem. Og så er du tilkoblet din mobil, dine kontakter og internettet med alt dets lydbaserede indhold. Præcist som hovedtelefoner. Du finder ikke noget, du kan sammenligne dem med – de er banebrydende, du er nødt til at se, prøve og høre.”

Se også:  Uoprettelig fejl i Bose-produkt - produktionen indstilles og ejere tilbydes refusion
Personligt lyd-device

Bose Frames fungerer som rigtige trådløse hovedtelefoner. En mikroskopisk, papirtynd akustisk konstruktion er placeret i hver brillestang, i stedet for i en øreprop eller et medfølgende element. for at levere diskret, imponerende lyd til brugeren – og ingen andre.

Til touch- og stemmestyring er en ultralille mikrofon og multifunktionsknap indlejret i højre brillestang og muliggør funktionerne tænd/sluk og pardannelse, Siri og Google Assistant, opkald og kommandoer, eller pause og springe musiknumre over.

Bose Connect-appen tilbyder allerede nu ekstra features, og softwareopdateringer til nye features er på vej – som eksempelvis Bose AR.

AR i ørerne

Bose Frames er det første kommercielle produkt med Bose audio augmented reality platform indbygget. I modsætning til andre AR-briller og platforme ændrer Bose AR ikke, hvad du ser, eller anvender en linse eller et mobilkamera til at overlejre objekter i dit synsfelt. I stedet ved den, hvor du er, og hvad du står overfor ved hjælp af en 9-akset head motion sensor og GPS fra din iOS- eller Android-enhed – og tilføjer automatisk et lag lyd, der forbinder tiden og stedet med uendelige muligheder for rejse, læring, underholdning, spil og meget mere. Det hele er tilgængeligt ved blot at lytte. Og med Bose AR-oplevelser under udvikling, er det snart på vej til Bose Frames.

Se også:  Bose Noise Cancelling 700 [TEST]: Støjdræberen slår til igen

Ved et gennemsnitligt lydniveau leverer de op til 3,5 timers afspilning og klarer op til 12 timer på standby på en opladning. På mindre end to timer er de fuldt genopladede.

Til rengøring og opbevaring medfølger en klud/pose og et beskyttelsesetui.

Ude om to uger

Bose Frames fås i mat sort og to universelle styles, den større (Alto) og mindre (Rondo). De sælges til 1.999 kroner med Bose Frames Lens Collection, ikke-polariserede og polariserede linser, til henholdsvis 209 kroner og 289 kroner. De vil være tilgængelige hos autoriserede Bose-forhandlere og på Bose.dk fra den 31. maj. Bose AR apps kan findes i Bose Connect appen og iOS App Store.


TAGS
bose
Briller
frames

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S