Home » Hovedtelefoner og højttalere » Bose lancerer robust Bluetooth-højttaler
Bose lancerer robust Bluetooth-højttaler

Bose lancerer robust Bluetooth-højttaler

Share

Soundlink Flex er spækket med eksklusive Bose-teknologier, så den kan levere dyb, klar lyd, der er kraftfuld nok til at fylde din stue, mens den er underholdende og høj nok til ethvert udendørseventyr

Bose har skabt Soundlink Flex for at leverer den bedste lydydeevne til en bærbar højttaler af dens størrelse. Den er designet i et nyt, gribeligt og ultra-robust design.

Automatisk kalibrering

Ved hjælp af proprietær Bose PositionlQ-teknologi registreres automatisk højttalerens orientering, så den er optimeret til at levere fyldig, naturtro lyd – uanset om højtaleren er stående, hængende eller lagt fladt på ryggen. Dens IP67 vandtætte og støvtætte kabinet er kombineret med op til 12 timers batterilevetid, hvilket gør den til en sej, bærbar arbejdshest.

SoundLink Flex vil være tilgængelig fra den 16. december 2021 for 1.299 kroner, men kan forudbestilles allerede i dag på Bose.dk.

Se også:  Soundboks Go [TEST]: Bærbar festbombe gør det nemt at få naboerne på nakken

En tilpasset transducer – så stor som den kan passe – maksimerer klarheden. Den kombineres med dobbelt modsatte passive radiatorer og Boses egen digital signalbehandlingsteknologi, som minimerer forvrængning.

Holder til det meste

Med sin IP67-klassificering er Soundlink Flex robust og modstandsdygtig. Dens bløde silikonebagside og pulverlakerede stålgitter beskytter den mod fald og stød, så den ikke sprækker eller går i stykker.

Den er samtidig modstandsdygtig over for korrosion og UV-lys. Dens tæt forseglede akustiske komponenter holder vand, støv og snavs ude. Det vil endda flyde til vandoverfladen efter et utilsigtet fald i badekarret, poolen eller havet. Og dens holdbare hage for enden kan fastgøres til en karabine eller et spænde på din taske, eller hænge fra en krog i din bruser eller strandstol.

Flex måler 7,9 bred, 2,1 dyb og 3,6 høj og vejer 0,45 kg,. Den kommer i tre farver: Black, White Smoke eller Stone Blue.

Se også:  Boses nye earbuds tilpasser lyd og støjreduktion til dine ører
Fleksible forbindelsesmuligheder

Ved at bruge Bose Connect-appen kan du styre Flex, tilpasse indstillinger og modtage de seneste softwareopdateringer. Sammenkæd en anden Soundlink Flex- eller Bose Bluetooth-højttaler til Stereo Mode (venstre-højre kanal) eller Party Mode (samtidig musikafspilning). Når du er hjemme, fungerer Flex upåklageligt med en eller flere Bose-smarthøjttalere og -soundbars ved hjælp af Bose SimpleSync-teknologi.

Knapper på højttaleren giver dig mulighed for at tænde/slukke, skrue op/ned for lydstyrken, oprette forbindelse til Bluetooth og afspille, sætte på pause eller springe numre over. Du kan også få adgang til din telefons stemmeassistent eller tage og foretage opkald med enestående klarhed gennem en indbygget mikrofon.

Flex har et genopladeligt lithium-ion-batteri, der tilbyder op til 12 timers afspilning og bruger USB-C-opladning.

 


TAGS
bluetooth-højttaler
bose

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S