Home » Hovedtelefoner og højttalere » Bose klar med ultrakompakt Bluetooth-højttaler
Bose klar med ultrakompakt Bluetooth-højttaler

Bose klar med ultrakompakt Bluetooth-højttaler

Share

SoundLink Mini kan ligge i hånden, forbindes trådløst til din
smartphone og sælges til overkommelig pris. Datatid fik en præsentation i går og må konkludere at lyden er ret imponerende for dens størrelse

“Håndholdte højtalere er ikke nye, men der er ingen som SoundLink Mini,” siger Phil Hess, vicedirektør for Boses Home Entertainment. “Udviklingen af en mindre højtaler var ikke målet, og det var i øvrigt heller ikke nok. SoundLink Mini skulle både være lille og have bedre lyd end nogen anden højtaler i den størrelse. Og det, mener vi, er lykkedes.”

Med en vægt på lidt over et halvt kilo, vejer SoundLink Mini ikke mere end en gennemsnitlig tablet. Den er bare 5 cm høj, 18 cm lang og 6 cm dyb. Det gør den 30 procent mindre og 50 procent lettere end den originale SoundLink Mobile højtaler. Det robuste aluminiumkabinet modstår ridser og fingeraftryk.

Se også:  LG Tone Free FN7 [TEST]: Selvrensende øretelefoner

SoundLink Mini højtaleren rummer desuden en række tekniske forbedringer, som er integreret i enheden: To nye passive, proprietære højtalere, design til at gengive selv de laveste toner.

De passive højtalere er drevet af nye special-designede Bose transducere. De nye transducere i SoundLink Mini flytter dobbelt så meget luft som normale transducere af samme størrelse og leverer samtidig de klare mellem- og højfrekvente toner.

Boses digitale signalbehandling er indbygget for at opnå en afbalanceret lyd på alle lydniveauer. Efter en demonstration i går i Stockholm, må vi konkluderer at der ikke er tale om ren salgsgas. SoundLink mini levere umiddelbart en særdeles fin lyd, særligt taget størrelsen i betragtning.

Se også:  Sonos lancerer bærbar Bluetooth-højttaler med adgang til hele systemet

SoundLink Mini højttaler bruger Bluetooth A2DP, og er udstyret med en kraftfuld antenne, som giver en sikker trådløs forbindelse. Den gemmer automatisk de seks senest anvendte Bluetooth-enheder og gør det derfor nemt at oprette forbindelse igen.

SoundLink Mini højtaleren leveres med en ’ladestation’, en diskret bund, hvor højttaleren altid kan placeres, når den ikke er med på farten og således altid være klar og fuldt opladet, når du skal af sted. Den er forsynet med et genopladeligt litium-batteri med op til syv timers musik.

Der kan tilkøbes en rejsetaske samt bløde covers i orange, grøn og blå. Man kan også tilkøbe helt almindelig vægoplader. Soundlink Mini er tilgængelig fra 11. juli 2013 og den vejledende pris er beskedne 1.599 kroner.


TAGS
Bluetooth
bose
mini-højttaler

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S