Home » Hovedtelefoner og højttalere » Bose klar med opgraderet mini-højttaler
Bose klar med opgraderet mini-højttaler

Bose klar med opgraderet mini-højttaler

Share

SoundLink Mini højttaler II overtrumfer sin forgænger med længere batterilevetid, flere forbindelsesmuligheder, stemmekommandoer og indbygget højttalertelefon

Den første SoundLink Mini fik stor ros hos anmelderne, især på grund af den imponerende lyd (læs Alt om DATAs anmeldelse her). Nu er Bose så klar med en efterfølger, der er opgraderet med en række nye funktioner.

SoundLink Mini højttaler II har en indbygget højttalertelefon, så du med et enkelt tryk kan modtage opkald på medhør. Når din samtale er slut, starter musikken automatisk igen.

Du kan forbinde to Bluetooth-enheder ad gangen, så du kan afspille musik eller andet indhold fra både din telefon og din tablet. Tilkobling har aldrig været lettere. Nye stemmekommandoer gør processen simpel – de guider dig gennem tilkoblingen af den mobile enhed og identificerer enheder ved navn ved hjælp af tekst-til-tale. SoundLink Mini højttaler II husker de otte senest anvendte Bluetooth-enheder, så du ikke behøver at koble dem til igen.

Se også:  Lille billig dims giver perfekt Bluetooth-forbindelse i din Windows-pc

SoundLink Mini højttaler II er nu udstyret med et forbedret genopladeligt litium-ion-batteri, der holder op til 10 timer. Og for at gøre det hele lettere kan den oplades med de fleste USB-strømkilder og leveres med en opladningsholder, så den er klar til at tage med på farten. Den er holdbar og testet til hverdagens strabadser, både indendørs og udendørs.  

Den nye SoundLink Mini højttaler II er stadig den mindste i Boses familie af Bluetooth-højttalere og har beholdt originalens kompakte størrelse – den vejer 668 gram og måler blot 5,1 cm i højden, 18 cm i bredden og 5,8 cm i dybden.

Ligesom forgængeren er den udstyret med anodiseret aluminiumshus, som modstår ridser og fingeraftryk, men er tilført facetdetaljer og et mikroperforeret stålgitter.

Se også:  Sony SRS-XB33 [TEST]: Bærbar højttaler fuld af festlige funktioner

Den samme lyd er stadig hjertet i den nye SoundLink Mini højttaler II. Patenterede modsatrettede passive lydmembraner leverer sammen med to specialdesignede, højeffektive transducere en fyldig, klar lyd med en markant dyb bas. Du kan skrue op eller ned for lydstyrken uden bekymring – Boses digital signalbehandling optimerer outputtet for en balanceret lyd ved alle lydstyrker.

Den nye SoundLink Mini Bluetooth højttaler II kan købes fra den 4. juni 2015 for 1.699 kroner. Højttaleren fås i to farver: Carbon og Pearl, med bløde covers i rød, grøn, blå, sort og grå, som sælges separat for 209 kroner.


TAGS
bluetooth-højttaler
bose
soundlink
Trådløs lyd

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S