Home » Wearable » Bose Frames [TEST]: Tjekkede solbriller med intelligent teknologi
Bose Frames [TEST]: Tjekkede solbriller med intelligent teknologi

Bose Frames [TEST]: Tjekkede solbriller med intelligent teknologi

Share
Spinkel lyd

Vi er vant til vellyd fra Bose, men man bør sænke forventningerne, når det gælder Frames. I betragtning af, hvad vi har med at gøre, er opgaven dog løst fornuftigt. For at give dig lyd i ørerne har Bose placeret små højttalere i stængerne, rettet ned mod dine ørekanaler. De leverer anstændig, men absolut ikke fortryllende lyd. I det øvre spektre er den udmærket – rime-lig veldefineret og med godt stereoperspektiv – men fra den lave mellemtone og nedefter bliver den betydeligt tyndere. En varm sommerdag, hvor solbriller og badeshorts er det eneste, man kunne holde ud at bære, kan de gå an, og vi havde faktisk også glæde af dem på cykelturen til arbejde, hvor det åbne design gør, at du kan være opmærksom på trafikken, mens du lytter til musik. Omvendt er det så en ulempe i bussen, hvor brillerne lækker så megen lyd, at det generer dine medpassagerer. I længden er Frames ikke tilfredsstillende til musik. Har man et par nogenlunde in-ears ved hånden, kommer man hurtigt til at skifte over til dem.

Ved telefonopkald er lyden lidt dåseagtigt, men går klart igennem. I den anden ende af linjen er der en markant ekko-effekt, muligvis på grund af at højttalere og mikrofon sidder tæt ved hinanden. Stemmestyring af Google Assistent fungerer dog glimrende. Dine kommandoer går ubesværet igennem, og det samme gælder assistentens stemme. Ved AR-apps var lyden generelt også glimrende.

God begyndelse

I betragtning af at produktet er blandt de første af sin slags, har Bose løst opgaven ganske flot. Det, at man overhovedet har kunne klemme al den teknik ind en i brille, man gider at bære, er en bedrift i sig selv. Betjeningen er også glimrende. Det er lyden, der halter. Den er akkurat lige god nok til at være brugbar, men ikke mere. Her er plads til forbedringer, så vores forventninger til Frames version II er store.

Bose Frames
  • Features
  • Brugervenlighed
  • Lyd
  • Design
  • Pris
3.5

Bose Frames

»Frames er langt henad vejen et vellykket produkt. Betjeningen er nem og bare det, at man har kunne klemme al den teknologi ind i et brillestel, man rent faktisk gider bære, er imponerende. Til musik er lyden ikke helt god nok, men til AR og digitale assistenter er den fin.«

Pris: 1999 kr.
Størrelse: 52 mm, 18 mm, 162 mm
Forbindelse: Bluetooth
Batteri: 3,5 t. musik, 2 t. opladning
Sensorer: 9-akset hovedsensor
Digitale Assistenter: Google Assistant, Siri, Alexa

Sending
User Review
0 (0 votes)
Her er den bedste dagspris på Bose Frames Lenses Alto-stil (mirrored silver)
DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S