Home » Wearable » Bose Frames [TEST]: Tjekkede solbriller med intelligent teknologi
Bose Frames [TEST]: Tjekkede solbriller med intelligent teknologi

Bose Frames [TEST]: Tjekkede solbriller med intelligent teknologi

Share

Bose Frames ligner ganske almindelige solbriller, men har højttalere og mikrofoner, så du kan lytte til musik, foretage telefonsamtaler, anvende digitale assistenter og gå på opdagelse i en lydbaseret AR-verden

Vi skal bære teknologien på kroppen. Smarte ure er blevet almindeligt, og nu er det så blevet tid til brillerne. Bose melder sig på banen med et af de første seriøse bud på solbriller med smart teknologi.

Veldesignet brille

Frames fås i to designs – et rundt og et mere kantet. Begge lægger sig op af klassiske designs uden at være direkte kopier.

Vi testede den kantede model. På et stort hoved, hvortil det ellers nærmest er umuligt at finde velsiddende solbriller, passede de overraskende godt. Det er faktisk slet ikke en ringe brille. De er udført i plast med metalhængsler og sidder både fint og ser tjekkede ud. Man kan købe forskellige glas til brillerne, som nemt kan skiftes.

Teknologien sidder i stængerne, og det gør dem en anelse tykkere end almindelige briller, men ikke i en grad så man bemærker det. Vægten er 45 gram, det samme som en ganske almindelig solbrille.

Simpel betjening

Under højre stang er en metalknap. Det er den eneste knap, der er. Den bruges til at tænde og slukke brillen samt styre alle dens funktioner. Tryk en gang for at besvare et opkald eller pause og genaktivere musik. Tryk to gange for at skifte til næste nummer, tre for at gå et nummer tilbage.

Holder du knappen inde aktiveres din stemmestyrede assistent, om det så er Google Assistent eller Siri. Med stemmekommandoer kan du starte musik på mobilen, få vejrudsigten eller dagens aftaler læst op, tænde lys, åbne døre, styre underholdning og meget andet i dit smarte hjem – hvis du altså er typen, der går med solbriller indenfor.

Brillerne tilkobles mobilen med Bluetooth og via Bose Connect-appen er der adgang til simple indstillinger. Er du på iPhone, vil der også være et lille udvalg af kompatible AR-apps at finde i App Store. Ved at udnytte sensorer i brillerne og GPS i din mobil kan de skabe lydverdenen, som du kan bevæge dig rundt i. Bevæg dig rundt på en paradis-strand, på scenen med Elvis eller tag en tur med rumsonde på Mars. Et par spil er også tilgængelige, der kombinerer indhold på mobilskærmen med AR i solbrillerne. Det er med denne AR-funktionalitet, brillerne for alvor bliver spændende, for det åbner for en ny verden af muligheder.

Bose Frames
  • Features
  • Brugervenlighed
  • Lyd
  • Design
  • Pris
3.5

Bose Frames

»Frames er langt henad vejen et vellykket produkt. Betjeningen er nem og bare det, at man har kunne klemme al den teknologi ind i et brillestel, man rent faktisk gider bære, er imponerende. Til musik er lyden ikke helt god nok, men til AR og digitale assistenter er den fin.«

Pris: 1999 kr.
Størrelse: 52 mm, 18 mm, 162 mm
Forbindelse: Bluetooth
Batteri: 3,5 t. musik, 2 t. opladning
Sensorer: 9-akset hovedsensor
Digitale Assistenter: Google Assistant, Siri, Alexa

Sending
User Review
0 (0 votes)
DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S