Home » Wearable » Nu er hurtigbrillen også blevet tech-smart
Nu er hurtigbrillen også blevet tech-smart

Nu er hurtigbrillen også blevet tech-smart

Share

Bose er klar med tre nye designs til deres smarte Frames solbriller, her iblandt Tempo –  en ægte hurtig-brille til den sporty type

Den første udgave af Bose Frames kom på markedet sidste år, og det var faktisk er ganske interessant og på flere måder også vellykket produkt, dog med plads til betydelige forbedringer. Du kan læse vores test af Frames herunder:

Bose Frames [TEST]: Tjekkede solbriller med intelligent teknologi

Nu er anden generation klar.  De kommer i tre designs. Bose Tempo til sport sant Frames Tenor og Frames Soprano til hverdagsbrug.

Alle udmærker sig ved Boses egenudviklede Open Ear Audio teknologi og spinkle lydsystemer indbygget i hver stang uden ekstra komponenter, synlige skruer eller gennemhulninger. Den ekstra vægt er mindre end 50 gram.

Forbind til din mobil for at streame musik, foretage opkald og brug personlige assistenter – helt privat. Lyden skal være dybere og mere klar end i forgængeren, men den kan være mindst lige så personlig: med et højtalersystem præcist konfigureret til den enkelte bruger er indhold og samtaler isoleret i en lydboble, som kun du kan høre.

Se også:  Nyt smartwatch advarer, når du er ved at blive stresset

Brillen blokerer op til 99 procent af solens UV-stråler og skal matche kvaliteten af de markedets fineste solbriller.

Briller med fart på

Frames Tempo er lavet af TR90, hvilket gør dem holdbare, lette og fleksible. De kan modstå ekstreme temperaturer og ekstrem sport. De gør brug af skræddersyede, fjedrende hængsler samt brillestænger af termoplastisk elastomer og temple tips for at sikre komfortabel stabilitet omkring hovedet. Næsepuderne kommer i tre former for at opnå et optimalt greb. Hverken under maraton og triatlon, på vandet, på terrænkørsel eller på stejle fald med høje hastigheder vil de ryste eller bevæge sig, lover Bose.

Bose Frames Tempo.

Bose Frames Tempo.

Tempos akustiske system har en rækkevidde på 22mm, og er indlagt i hver brillestang for at spille dybere og højere. Højt nok til at kunne cykle 40 km i timen, mens du stadig kan høre trafikken, advarsler, din træningsmakker eller holdkammerater.

Frames Tempo kan passe under de mest beskyttende hjelme; de er modstandsdygtige over for sved, vand og skrammer, ligesom glasset er modstandsdygtigt over for at splintre.

Se også:  Blokér din partners snorken: Boses earbuds giver bedre søvn

De har op til 8 timers batteritid og oplades med standard USB-C stik. Tempos linser er polykarbonat med transmission af synligt lys på 12%. Valgfrie linser er også tilgængelige: Road Orange har en 20% VLT medium-light linse til at reducere blændende lys fra reflekterende overflader som vand og sne; Trail Blue har en 28% VLT svagt lysende linse til at forøge kontraster og skarpheden i lyse solforhold; Twilight yellow har en 77% VLT meget svagt lysende linse som kan bruges i skumring.

Designbriller med hver sit look

Tenor er et mindre, firkantet design; Soprano er en fin cat-eye. De har 16mm højtalere med bas end forgængeren. Det lyder lovende for det var en af de ting vi savnede i den første udgave af Frames.

Du kan skrive dig op til hver af de nye Frames, som er tilgængelige i dag via forudbestilling og klar til køb den 24. september gennem Bose og udvalgte forhandlere. De vil alle blive solgt for 2199 kr.


TAGS
bose
frames
smartbrille
wearables

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S