Home » Hovedtelefoner og højttalere » B&Os luksuriøse soundbar er nærmest billig
B&Os luksuriøse soundbar er nærmest billig

B&Os luksuriøse soundbar er nærmest billig

Share

Beosound Stage er designet i samarbejde med danske NORM Architects, byder på B&Os velkendte kvalitetslyd og sælges til en pris, der faktisk ikke er fuldstændig forrykt

Ja ja, 11.000 kroner er da en sjat og skal du have den i røget eg kommer vi op på 16.500 kroner. Men alligevel, det er B&O vi taler om. Så er vi altså vant til at blive flået godt og grundigt blot vi vil have en fjernbetjening til vores tv.

Dansk arkitekt-design

Soundstage er skabt i samarbejde med NORM Architects, der har designet en lang række produkter for bl.a. Menu og indrettet det nye hotel Audo i Nordhavn, restauranterne Nærvær og Höst samt Kinfolk Gallery i København.

Se også:  Den bedste soundbar til sommerens sportsoplevelser: Yamaha SR-C20A

Samarbejdet er et led i Bang & Olufsens strategi om at menneskeliggøre teknologi: Ved at arbejde med enkle, geometriske former og naturlige materialer vil man skabe meningsfulde produkter som indgår i hjemmets helhed.

“Vi har udviklet Beosound Stage som en kraftfuld soundbar, der ikke er afhængig af en subwoofer eller satellithøjttalere for at skabe en omfavnende lyd. Første gang du hører Beosound Stage, bliver du ganske enkelt forbløffet over den dybe og kraftfulde lyd fra det minimalistiske, skandinaviske design, der får Beosound Stage til at fremstå som et smukt møbel,” siger Christoffer Øsgtergaard Poulsen, Vice President of Product Management hos Bang & Olufsen.

Kommer i efteråret

Beosound Stage er tilgængelig fra efteråret. Beosound Stage Aluminium og Beosound Stage Bronze Tone kan købes online, hos udvalgte tredjeparts-forhandlere og i Bang & Olufsen-butikker. Beosound Stage Smoked Oak kan udelukkende købes i Bang & Olufsen-butikker.

Se også:  B&O Beoplay HX [TEST]: Ikoniske hørebøffer er blevet endnu bedre

Beosound Stage Aluminium / Bronze Tone koster 11.000 kroner. Beosound Stage Smoked Oak koster 16.500 kroner.


TAGS
Bang & Olufsen
soundbar

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S