Boombox’en er tilbage

Boombox’en er tilbage

Share

Boombox er den til dato mest kraftfulde, bærbare Bluetooth-højttaler fra JBL. Den er vandtæt og leverer batterilevetid på op til 24 timer

Det nyeste medlem af JBLs bærbare højttalere er særdeles kraftig og kommer med både forbedret lydkvalitet og Bluetooth-streaming, hvilket sikrer en bedre lytteoplevelse. JBL Boombox er også den største af JBLs bærbare højttalere – med en vægt på 5,25 kg og en længde på næsten 50 cm. Højttaleren er udstyret med fire aktive transducere og to bas-radiatorer, der giver en kraftfuld lyd og en dyb bas på trods af dens bærbare design.

Fest hele døgnet

JBL Boombox giver udtrykket “fest døgnet rundt” ny mening. Dette takket være et massivt 20.000mAh batteri, som giver 24 timers spilletid på én opladning. Med tilføjelsen af en dobbelt opladningsfunktion behøver musikelskere ikke at bekymre sig om at gå glip af deres yndlingssang, musikafspillere og smartphones kan oplades samtidigt, og mens musikken spiller.

Se også:  Multirums-højtalere fra Urbanears
Tåler en tur i vandet

Den bærbare højttaler kommer også i et IPX7-certificeret vandtæt design. Så uanset om man skal til poolfest, en tur i parken med vennerne eller på stranden, er Boombox robust nok til at modstå alle tænkelige vejrforhold. For dem der ønsker at tage festen til et nyt niveau, kan Boombox tilsluttes til mere end 100 JBL Connect+-understøttede højttalere via Bluetooth blot med et enkelt tryk på en knap.

Funktioner i JBL Boombox:
  • Trådløs Bluetooth-streaming: Forbind højttaleren trådløst via Bluetooth med op til to smartphones eller tablets samtidig, så man kan skiftes til at spille sin yndlingsmusik.
  • 24 timers spilletid: Indbygget 20 000mAH genopladeligt Li-ion batteri, som understøtter op til 24 timers musikafspilning og giver mulighed for at oplade andre enheder via de to USB-indgange.
  • IPX7 vandtæt: Tag Boombox med på stranden eller ved poolen uden at bekymre dig om regn, spildte væsker eller ultimativt nedsænkning i vand.
  • JBL Connect+: Gør din lytte oplevelse endnu mere kraftfuld og sæt gang i festen ved trådløst at forbinde mere end 100 JBL Connect+-kompatible højttalere.
  • Forskellige lydindstillinger: Nyd en dybere bas og en mere nuanceret lyd med indendørsindstillingen eller skift til udendørsindstillingen for en mere kraftfuld lyd med stærk bas og længere spilletid
  • Storslået lyd og kraftig bas: Med sine fire aktive transducere og to JBL basradiatorer er JBL Boombox bygget til at kunne levere en meget kraftfuld lydoplevelse med en gennemtrængende bas, som brugerne ikke kun vil kunne høre, men også se.
Se også:  Retroanlæg spiller musik fra stort set alle kilder

JBL Boombox kommer i sort og vil være tilgængelig online dette efterår på http://dk.jbl.com til en vejledende pris på 3.999 kroner.

Del denne