Home » Hardware » Bredbåndskrig giver stærke priser på lynhurtigt fibernet
Bredbåndskrig giver stærke priser på lynhurtigt fibernet

Bredbåndskrig giver stærke priser på lynhurtigt fibernet

Share

Udbyderne kæmper om at kapre kunder til lynhurtige 1000 Mbit forbindelser, og det betyder rigtig gode priser lige nu. Bolignet er helt nede på under tre hundrede kroner for en fibernetforbindelse

Meget tyder på, at højhastigheds-internet på 1000 Mbit er på vej til at blive den nye standard for private husstande. De hurtige forbindelser er nu til at komme i nærheden af uden at blive ruineret.

Fastspeed har halveret prisen på hurtige kobberforbindelser. Samtidig Bolignet lancerer et tilsvarende prisfald, men på fibernet.

Fremtidssikret teknologi

Som den første bredbåndsudbyder herhjemme har Bolignet valgt at skrotte de traditionelle bredbåndforbindelser og udelukkende satse på det fremtidssikrede fibernet. Bolignet opererer på TDC’s fibernet, der lige nu er under kraftig udbygning.

”Brugerne ønsker ikke at skifte bredbåndsleverandør hvert år, og derfor synes vi det er vigtigt, at teknologien er fremtidssikret”, fortæller Kasper Kaas Larsen, COO i Bolignet. ”Mens det gamle kabel-tv-net mange steder har svært ved at levere 1000/100 Mbit, har fibernettet ingen hastighedsbegrænsninger, og med vores nuværende standard på 1000/500 Mbit får man allerede nu 5 gange højere upload-hastigheder. Hertil kommer at fiber er betydelig mere stabilt og driftssikkert.”

Billigere megabits

Uanset hvilken af de nye tilbud for 1000 Mbit forbrugerne vælger, vil de fleste opleve mindst en tidobling af hastigheden kombineret med et dyk i prisen. I dag tager YouSee fx 319 kr./md. for 100/20 Mbit, mens Bolignet er nede på 299 kr./md. for 1000/500 Mbit. Den kraftige stigning i anvendelsen af streaming stiller stadig større krav til internetforbindelsens hastighed og stabilitet, og med 1000 Mbit og fiber er man sikret en del år frem i tiden – også selv om det drejer sig om en større familie med mange apparater.

Stabil videreudvikling

Selvom alt tyder på en kommende bredbåndsfest for forbrugerne, er der dog al mulig grund til at være skeptisk over for leverandørernes strategi. Det er tidligere set, at selskaber som Plenti og Hiper lagde ud med at dumpe priserne, men efter kort tid solgte forretningen til TDC, hvorefter priserne steg og fortsatte med at stige. Her fastholder Bolignet imidlertid, at deres koncept og prisniveau er langtidsholdbart:

”Vi har været på markedet siden 2008 og stille og roligt opbygget et stærkt setup med 100 % fokus på at kunne levere de højeste hastigheder til den bedste pris”, fastslår Kasper Kaas Larsen. ”At vi mener det seriøst, kan også ses af vores placering på Trustpilot.dk. Forenkling er nøglen til at skabe den bedste løsning, og vi har optimeret hele forretningen til at levere og servicere ét enkelt produkt. Det vil vi fortsætte med mange år endnu.”


TAGS
bolignet
fibernet

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S