Home » Andet » Bodum genopfinder kaffebryggeren
Bodum genopfinder kaffebryggeren

Bodum genopfinder kaffebryggeren

Share

Bodum har gentænkt den gode gamle dryp-kaffemaskine og lover at gøre op bitter smag. Tja, den ser i hvert fald godt ud …

Utilfreds med kvaliteten af kaffen fra dit gamle tilkalkede kaffemaskine-monster? Det var Bodum angiveligt også, og besluttede sig derfor for at genopfinde den gode gamle dryp-i-filter-kaffemaskine. Resultatet er denne bandit, med navnet Bodum Bistro Elektrisk Kaffemaskine.

[pt id=’2019343′ size=’large’ link=’file’]

 

Ved hjælp af et spiralformet varmelegeme, varmes vandet fra beholderen op til tæt på kogepunktet, mens det ledes hen mod filteret. Filteret er en fintmasket titanium-belagt sag – der skal altså ikke bruges papirfiltre. Men inden vandet rammer bønnerne i filteret køres det gennem et brusehoved, der sørger for at vandet distribueres jævnt over bønnerne.

Resultatet ender i en dobbeltsidet termokande, der holder kaffen varm.

Giver det så bedre kaffe? Tja, vi håber at der dukker et testeksemplar op i T3-tårnet så vi kan tjekke om det blot er marketingstrompeterne, der lyder anderledes. Men umiddelbart er vi begejstrede ved tanken om at vandet varmes grundigt op inden det kommer i kontakt med bønnerne. Det er i hvert fald et skridt på den rigtige vej.

Maskinen er i handelen nu i fire farver (sort, rød, grøn og hvid) til en pris på 1.699 kroner. En hamper pris for en kaffemaskine – med mindre den holder, hvad den lover.


TAGS
espresso
kaffemaskine
TechLife

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S