Home » Bærbar computer » “B&O”-bærbar med feinschmecker-lyd
“B&O”-bærbar med feinschmecker-lyd

“B&O”-bærbar med feinschmecker-lyd

Share

ASUS præsenterer nye notebooks, som angiveligt hæver den bærbare lydoplevelse til et hidtil uhørt niveau og har hentet såvel teknisk som designmæssig assistance hos B&O

Vores medievaner bliver i højere og højere grad ført over på bærbare maskiner. Mens grafikken efterhånden er begyndt at følge fint med i forhold til de stationære pc’er, bliver lyden i de bærbare sjældent bliver meget mere end tålelig. I hvert fald ikke før nu.

ASUS hævder nemlig at have skabt et system, der kan gøre op med dette forhold og give en bærbar lydoplevelse uden de skavanker, der tidligere har kendetegnet den. Brummen, skratten og forvrængning skulle være fuldstændig elimineret med den nye SonicMaster-teknologi, der er udviklet i et samarbejde mellem ASUS og Bang & Olufsen ICEpower.

Se også:  Design for livet: Derfor ser B&O ud som det gør

Overdimensionerede resonanskamre og en særlig placering af højttalerne søger for en ren og klar lydoplevelse, mens softwaremotoren tilføjer yderligere finesse, så vokaler fremstår ekstra imponerende og surround-elementer lyder levende og naturlige.

Lydsystemet får sin debut på ASUS’ nye N Serie modeller, mens top-serien NX vil besidde udvidede SonicMaster-egenskaber. Serien er udviklet i fællesskab med B&O-designeren David Lewis, der sammen med ASUS har redefineret forestillingen om lydens rolle i den bærbare computere og tilført ikke så lidt af sit karakteristiske B&O-touch til designet.

Fra et andenrangselement gemt væk i kabinettet er lydsystemet kommet i front med højttalere, der flankerer den 18,4-tommer store hd-skærm i hver side og sender lyden direkte i dit øre. Laptoppens udseende levner således ingen tvivl om, at der er tale om en maskine, som er optimeret til lyd.

Se også:  Her er B&Os første gaming-headset - Beoplay Portal er lanceret

Resten af computerens egenskaber er ligeledes designet med lyden i fokus. Dobbelt touchpad og Rotation Desktop interface giver DJ-agtig præcisionskontrol, som skal gøre det nemmere, hurtigere og mere interaktivt at håndtere og nyde medieindhold. Usb 3.0 porte gør det desuden 10 gange hurtigere at overføre mediefilerne.

Til at drive maskineriet er computerne udstyret med Intels nyeste Core processorer, hvilket burde give kræfter nok at til at vellyden kan flyde uden forstyrrelser.

De to nye laptop-serier bliver i disse dage vist frem på CeBIT messen. Hvornår vi ser dem i butikkerne og hvilken pris de får, kan vi desværre ikke fortælle noget om endnu.


TAGS
Asus
B&O
lyd

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S