Home » Andet » B&O brygger øl med Mikkeller – Beobrew er den første øl brygget på musik
B&O brygger øl med Mikkeller – Beobrew er den første øl brygget på musik

B&O brygger øl med Mikkeller – Beobrew er den første øl brygget på musik

Share

Med en fælles passion for nørderi, design og håndværk er B&O PLAY og Mikkeller gået sammen om at skabe Beobrew IPA – den første øl, som er infuseret med musik

Når sommerens festivalsæson bliver skudt i gang, kommer øl og musik utvivlsomt til at gå hånd i hånd. Men hvad sker der, hvis man på videnskabelig vis forsøger at kombinere de to elementer? Med en fælles passion for nørderi, design og håndværk er B&O PLAY og Mikkeller gået sammen om at skabe Beobrew IPA – den første øl, som er infuseret med musik.

For at spille musik ind i øllet har Mikkeller sænket B&O PLAYs bærbare højttaler Beoplay A1 ned i fermenteringstankene og skruet op for musikken gennem den tre uger lange gæringsproces. Resultatet er en øl som er mere sødmefuld i smagen, end den havde været uden musik, fortæller Head Brewer Kyle Wolak:

Se også:  Grevinde Alexandra er blevet ansat hos B&O

“Ved at spille musik i fermenteringsprocessen tilføjer vi en femte ingrediens, som tager øllet til et nyt niveau. Når musikken spiller, pumper den øllet rundt i et unikt mønster, som hjælper gæren med at producere mere smagfulde nuancer.”

Brygget på dansk talent

For at skræddersy musikken til øllet har B&O PLAY og Mikkeller arbejdet sammen med Le Gammeltoft fra Heartbeats, som har håndplukket et udvalg af danske talenter til øllen. På kunstnerlisten finder man Balvig, KIKOS, Louis Petri, Moody og October Dance, som alle er repræsenterede på den håndtegnede label. Dermed kan man dykke ned i den danske spirende musikscene samtidig med, at man drikker øllet.

Se også:  B&O reddet: Henter 400 millioner på aktiemarkedet
Om Beobrew IPA

Beobrew IPA en forfriskende 6.8 % amerikansk inspireret IPA med en aromatisk smag og noter af citrusfrugt og blomster. Den gode smag skyldes ikke udelukkende musikken, men også den delikate Simcoe og Centennial-humle, der stammer fra Yakima Valley, der ligger på USA’s nordvestlige stillehavskyst. Beobrew kommer i en ravfarvet flaske påført en håndtegnet label af Mikkellers Philadelphia-baserede designer Keith Shore. Den håndtegnede label illustrerer øllens unikke historie og fremhæver desuden de danske artister, der har bidraget med musik til Beobrew.

Beobrew kan bestilles direkte til dit dørtrin på shop.mikkeller.dk i dag. Endvidere vil Beobrew blive rullet ud til Mikkellers barer i blandt andet Danmark, Sverige, Tyskland, Spanien og USA til en vejledende udsalgspris på 70 kroner.


TAGS
B&O
mad
Mikkeller

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S