Home » Bærbar computer » B&O-lyd i ny bærbar Asus-pc
B&O-lyd i ny bærbar Asus-pc

B&O-lyd i ny bærbar Asus-pc

Share

Asus’ nye bærbare pc er udrustet med ICE-teknologien, danske B&O’s forstærkersystem, som du normalt finder i eksklusive forstærkere. Men fungerer den også i en computer?

ICEpower står der, straks du åbner låget på Asus’ nyeste N56VZ bærbare computer. Så er der er lagt i kakkelovnen til superlyd. B&O-teknologien sidder normalt i eksklusive forstærkere og aktive højttalere, men giver det mening at hælde den ind i en bærbar computer? Det tjekker vi her.

Der er gjort plads til højttalere lige over tastaturet, og lyden lukkes ud gennem små huller i chassiset. Det er der ikke så meget nyt i. Det nye er, at der medfølger en mini-subwoofer til at tage sig af de dybe bastoner. Så når du bruger computeren hjemme til spil eller musik, behøver du ikke tilslutte eksterne højttalere. Lyden fra Asus er rigtig god og med en god spredning. Den lille subwoofer kan naturligvis ikke få gulvet til at ryste, men lydkvaliteten generelt er på højde med det bedste, vi har hørt fra en bærbar.

[pt id=’2022724′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Den bærbare nyhed leveres med en subwoofer som du tilslutter med USB-kabel. Det er en fin detalje!”‘]

Den bærbare nyhed leveres med en subwoofer, som du tilslutter med USB-kabel. Det er en fin detalje!

Asus leverer også varen på andre punkter. Den er udstyret med et kraftigt Nvidia-grafikkort med hele 2 GB ram. Den har den kraftige Intel Core i7-processor, og skærmen står skarpt og rent. Endvidere er der indbygget Blu-ray-drev.

Prisen ligger i underkanten af 10.000 kroner, og her er der mange konkurrenter. Men ingen, der har B&O med i pakken, og det gør denne N56V til noget helt specielt.

Plus: Høj lydkvalitet fra B&O, subwoofer, høj ydelse.
Minus: Ikke den mindste eller letteste med 15,6”-skærm.


TAGS
Asus
B&O
ICE-teknologi

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S