Home » TV » B&O lancerer mindre alt-i-et-tv til billigere penge
B&O lancerer mindre alt-i-et-tv til billigere penge

B&O lancerer mindre alt-i-et-tv til billigere penge

Share

Beovision Contour har 48″ skærm og højttaler med lydteknologi fra den glimrende soundbar, Beosund Stage. Tv’et er betydeligt billigere end de større Beovision-modeller, men ikke desto mindre pænt pebret

Det nye tv bliver den mindste model i B&Os sortiment af tv’er, der går helt op til 88″, i form af det hundedyre 8K OLED-tv Bevision Harmony, der står som den absolutte spydspids.

Beovision Contour koster cirka en tiendedel af dette tv, men kræver ikke desto mindre lidt af et greb i lommen.

Du må slippe 40.000 kroner for tv’et, som dog til gengæld skal levere en kompromisløs oplevelse på såvel design, håndværk og lyd:

“Beovision Contour er en skærmoplevelse, der ikke går på kompromis med hverken kvalitet eller design på trods af dets størrelse. Vores kunder har efterspurgt en mellemstørrelse skærm, som kan placeres på forskellige måder, samtidig med at det er bygget på de højeste standarder inden for ydeevne og design. Derfor har vi designet Beovision Contour,” siger Christoffer Østergaard Poulsen, SVP for Product Management hos Bang & Olufsen.

Se også:  Det ultimative sportshjem
Fleksibelt og diskret

I dagens tv-verden er 48″ et lille tv, og derfor oplagt til andre rum end stuen, eksempelvis et soveværelse eller måske i sommerhuset. Det er skabt så det kan placeres både på gulvet, væggen eller bordet, og med dets smalle ramme og enkle udtryk skaber det ikke unødig støj i indretningen.

Skærmen er et 4K OLED-panel fra LG, og der er anvendt lydteknologi baseret på B&Os rigtig glimrende soundbar, Beosund Stage. Læs anmeldelsen her:

B&O Stage [TEST]: Usandsynlig lækker lydbar

Alle kabler føres gennem midten af TV’et, så de er skjulte, uanset hvilken vinkel du ser det fra. Alle ledninger er ligeledes skjult bag paneler på bagsiden af fjernsynet, hvilket især kommer til sin ret på versionen med drejefod.

Se også:  B&O Beosound Explore [TEST]: Hårdfør udehøjttaler sikrer musik i selv det værste møgvejr

Contour fås i sølv, sort antracit og afdæmpet guld, med matchende tekstil eller træfiner på højttalerens front. Træfiner fås i lys eller røget eg, der matcher aluminiumsrammen.


TAGS
B&O
BeoVision
tv

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S