B&O klar med kompakt Sonos-konkurrent

B&O klar med kompakt Sonos-konkurrent

Share

Den nye Beoplay M3 er det mest kompakte medlem i B&Os serie af trådløse multirums-højttalere, og prisen er mere overkommelig end man typisk forventer af producenten 

Beoplay M3 er designet af den danske designer Cecilie Manz. Kabinettet på Beoplay M3 er lavet af stift polymer, som huser og indkapsler det akustiske kammer, mens basen af blød polymer giver øget stabilitet og afkobler højttaleren fra underlaget, så bassen kan yde optimalt.

Højttaleren har arvet en række funktioner og teknologier fra større Bang & Olufsen og B&O PLAY produkter, som eksempelvis digital signalbehandling, Adaptive Bass Linearization og sikring mod termisk og mekanisk overbelastning.

Beoplay M3 er udstyret med en specialdesignet 3½” mellemtone-/basenhed. Højttaleren har en frontvendt basrefleksport med en akustisk reflektor, som er designet på baggrund af omfattende lyttetests af Bang & Olufsens eksperter. Mellemtone-/basenheden dækker frekvenser fra basområdet til den øvre mellemtone, så de forskellige dele af frekvensspektret er integreret perfekt i lydbilledet. Diskanten er en soft dome-diskantenhed med neodymium-magneter.

Se også:  B&O Beoplay P6 [TEST]: Kvalitetslyd til turen

Højttaleren er finjusteret af Bang & Olufsens erfarne akustikingeniører, så den yder maksimalt til al musik og under alle forhold. Den er desuden udstyret med en omskifter med tre indstillingsmuligheder alt efter højttalerens position i rummet. 

Klar til AirPlay 2

Du kan vælge at afspille musik med det samme ved at streame direkte fra din smartphone eller tablet til højttaleren, f.eks. via Bluetooth, eller du kan vælge at tilslutte højttaleren til wi-fi og anvende den i et Multiroom-setup. Sidstnævnte gør det muligt at afspille musik på flere af de B&O PLAY eller Bang & Olufsen multiroom-højttalere, du har i dit hjem, og betjene alle højttalerne fra en App via din smartphone eller tablet.

Se også:  Bærbare Bluetooth-højttalere [TEST]: Nyd sommeren med sød musik

Del denne