Home » Hi-Fi » B&O genopliver designklassikere – Beogram-pladespiller gør comeback
B&O genopliver designklassikere – Beogram-pladespiller gør comeback

B&O genopliver designklassikere – Beogram-pladespiller gør comeback

Share

“Classics”, er et nyt initiativ, der har til formål at renovere, gendanne og genskabe nogle af B&Os mest ikoniske produkter. Først i rækken bliver de ikoniske pladespillere i Beogram-serien

Godt design bør følge dig hele livet, og det er netop tanken bag B&Os nyeste initiativ, hvor kendte designklassikere bliver gentænkt for at møde tidens behov. ‘Classics’, som initiativet hedder, har til formål at renovere, gendanne og genskabe nogle af B&Os mest ikoniske produkter.

“Gennem Classics undersøger vi ‘Design for Longevity’, som er et princip inden for cirkulær økonomi, der sigter efter at bevare arven og værdien af nogle af vores mest ikoniske produkter fra tidligere årtier. Vi ved, at folk stadig bruger B&O-produkter i deres hjem 25, 35 og endda 45 år efter, at de blev skabt, hvilket er ret unikt i vores branche,” siger produktchef Mads Kogsgaard Hansen, der er leder af Classics hos Bang & Olufsen og fortsætter:

Se også:  Her er B&Os genfødte pladespiller - prisen på Beogram 4000c er vild

“Ved at udforske og forstå, hvordan vi forlænger levetiden og relevansen af lydprodukter, som folk allerede sætter pris på, hjælper det os med at definere følelsesmæssig holdbarhed, langvarigt håndværk, forældelsesforbindelse og tidløst design, hvilket skaber miljømæssige fordele for vores fremtidige produkter”.

Pladespillere får nyt liv

Som de første produkter bliver Beogram-serien gentænkt som en del af Classics-initiativet.

B&O er allerede begyndt at udforske, hvordan Beogram-serien bedst kan møde tidens tendenser og standarder, og lanceringen af dette pilotinitiativ forventes i løbet af 2020.

En Beogram 4000 vækkes til live igen.

En Beogram 4000 vækkes til live igen. Pladespillerne blev i sin tid designet af Jacob Jensen i 1972 ud fra et ønske om at skabe en pladespiller, der var lige dele tidløs og progressiv i sin tekniske ydeevne. Selvfølgelig tilføjet B&Os velkendte designæstetik.
Resultatet blev en pladespiller, der var revolutionær på flere parametre. Takket være den elektroniske betjening blev det lettere end nogensinde før at spille plader, mens avancerede teknikker skabte en lydoplevelse udover normen. For eksempel bevægede den elektroniske tangentielle pick-up-arm sig konsekvent i en lige vinkel, der sikrede, at registrere altid blev afspillet i den korrekte vinkel. Samtidig betød det også, at Beogram 4000 var den mest ‘danse-sikre’ pladeafspiller på markedet.


TAGS
B&O
bang og olufsen
Grammofon
pladespiller

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S