Home » AOD Pro » B&O går efter virksomhederne – certificerer hovedtelefoner til Teams og Zoom
B&O går efter virksomhederne – certificerer hovedtelefoner til Teams og Zoom

B&O går efter virksomhederne – certificerer hovedtelefoner til Teams og Zoom

Share

Det danske luksusmærke B&O er ved at arbejde sig ind på virksomhedsmarkedet. Tidligere indgik man et samarbejde med Cisco, og nu skal en række hovedtelefoner certificeres til onlinemødeplatformene Teams og Zoom

Normalt forbinder man B&O med luksusprodukter til forbrugere, men virksomheden har i stigende grad gjort b-t-b-markedet til et fokusområde. Nu certificeres en række af virksomhedens hovedtelefoner og Bluetooth-produkter til Microsoft Teams og Zoom. Det sker i løbet af de kommende måneder, oplyser virksomheden.

Hensigten er at sælge mere til virksomhedernes voksende antal hybridmedarbejdere.

Mere fart på b-t-b

Flere af Bang & Olufsens produkter bliver allerede brugt til hjemmearbejde, og ifølge John Howard, der er ansvarlig for Bang & Olufsens Enterprise-forretning, og dermed salget til virksomheder, vil certificeringerne forbedre produktoplevelsen og accelerere Bang & Olufsens indtog på business-to-business markedet.

“Der er en stigende efterspørgsel efter multifunktionelle high-end-lydprodukter, der kan bruges både til arbejde og i fritiden – uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller design. Bang & Olufsen har en unik position i forhold til at møde den efterspørgsel. Vi er kendt for at skabe langtidsholdbare produkter i et tidløst design, der også har en fantastisk lyd. Certificeringerne til Microsoft Teams og Zoom er til med til at gøre lydoplevelsen og funktionaliteten endnu bedre, og vi forventer, at vores Enterprise-forretning vokser i de kommende år,” siger John Howard.

Bedre møder med B&O

På verdensplan bruger flere millioner mennesker til dagligt Microsoft Teams og Zoom, og certificeringerne betyder, at Bang & Olufsen kan forbedre produktoplevelsen betydeligt, forklarer virksomheden.

”Vi arbejder hele tiden på at forbedre produktoplevelsen. Det gør en markant forskel, om lyden går klart igennem og forbindelsen er god, når du deltager i et møde eller bare skal koncentrere dig om en opgave og gerne vil lukke andre lyde helt ude. Derfor samarbejder vi nu med førende virksomheder inden for dette område, så vi kan tilbyde den nyeste teknologi og software i vores produkter,” siger John Howard.

Strategisk valg for B&O

Business-to-business-markedet er følge B&O et strategisk fokusområde. I forvejen arbejder virksomheden sammen med amerikanske Cisco, der leverer. Sidste år lancerede Cisco et professionelt headset målrettet hybridmedarbejderen.

Derudover har Bang & Olufsen indgået et samarbejde med HP for at løfte lydoplevelsen på den hybride arbejdsplads, blandt andet i produktserien til konference- og mødelokaler, HP Presence, forklares det i en meddelelse.

“Vi ser vores enterprise-forretning som et strategisk vigtigt område, og vi oplever stigende interesse fra virksomheder i hele verden, der vil tilbyde Bang & Olufsen højttalere, headsets og høretelefoner til deres medarbejdere. Vi vil fortsætte med at udvide vores produktportefølje til virksomheder med nye produkter og partnerskaber og dermed vækste denne del af vores forretning yderligere,” siger John Howard.

B&O oplyser ikke, hvilke konkrete produkter der vil blive certificeret til de to mødeplatforme.


DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S