Home » Hovedtelefoner og højttalere » B&O Beosound Level [TEST]: Bæredygtig højttaler er B&O når det er bedst
B&O Beosound Level [TEST]: Bæredygtig højttaler er B&O når det er bedst

B&O Beosound Level [TEST]: Bæredygtig højttaler er B&O når det er bedst

Share

Det er enormt lækkert på en tilbagelænet og overskudsagtig måde. Højttaleren er eksklusiv, men ikke mere end at den nemt glider ind i indretningen af et almindeligt hjem. Således lægger den sig fint i forlængelse af nyere B&O-produkter som Besound Stage og Balance.

Udskift indmaden

Det der dog for alvor er interessant i dens design, er at den er modulær. Du kan ikke bare skifte fronten for at få et andet look, du kan også skifte batteriet, når det engang går død, og så kan du endda skifte hele den elektroniske del, der styrer alle de smarte funktioner.

Hvis teknologien engang skulle blive forældet, skal du ikke udskifte hele højttaleren for at være up-to-date igen. Kun det lille modul. Det skåner ikke kun din pengepung, men også miljøet for skadeligt elektronikaffald. Og så kan det betyde, at du kan få glæde af højttaleren i måske flere årtier frem.

B&O fortæller at den systemchip, der er anvendt i øjeblikket kun udnytter 50 procent af sin kapacitet. Så man forventer ikke at der vil være behov for en udskiftning de næste mange år. Når det engang bliver tid, er udskiftningen ikke noget man selv kan klare. Højttaleren skal forbi en fagbutik.

Se også:  B&O Beoplay HX [TEST]: Ikoniske hørebøffer er blevet endnu bedre
Stor lyd

Og nåerh ja, så er der jo lige det med lyden. Level lyder godt. Rigtig, rigtig godt faktisk. Den har indbygget kalibrering, så lyden justeres efter højttalerens placering (den kan både stå frit, mod væggen eller ligge ned). Det er dog lidt forvirrende, hvordan dette kommer i stand. Ifølge B&O skal det ske automatisk, men inde i B&O-app’en er der samtidig mulighed for at gøre det manuelt ved at aktivere en rumkalibreringsfunktion. Det virker bare ikke. Der meldtes fejl, hver gang vi prøvede. Man får så i stedet mulighed for at vælge om højttalere står frit eller op mod en væg. B&O fortæller dog, at dette vil blive fikset i en kommende opdatering.

Se også:  B&O Beosound Explore [TEST]: Hårdfør udehøjttaler sikrer musik i selv det værste møgvejr
[OPDATERING]: Den lovede opdatering er nu kommet, og den løser vores problemer med rumkalibrering. Når du tilføjer Level i B&O-app’en får du en udførlig introduktion til højttaleren og dernæst mulighed for at foretage en indledende rumkalibrering. Her udsendes en tone, som anvendes til at måle rummet. Når det er gjort, fremgår det i app’en, at højttaleren er kalibreret. Kalibreringen er aktiv, når højttalen står det sted du stillede den oprindeligt og stikket er i. Tager du stikket ud eller flytter den, deaktiveres kalibreringen og højttaleren slår på over en af de tre grundindstillinger, fritstående, mod en væg eller liggende. Hvilken vælger du i opsætningen, men det kan ændres til hver en tid. Du kan ligeledes foretage en ny rumkalibrering, hvornår du har lyst.

I app’en er der mulighed for at justere EQ og yderligere indstillinger.

TAGS
B&O
streaming
Trådløs højttaler

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S