Home » Hovedtelefoner og højttalere » B&O Beoplay H95 [TEST]: Gennemført luksus fra B&O
B&O Beoplay H95 [TEST]: Gennemført luksus fra B&O

B&O Beoplay H95 [TEST]: Gennemført luksus fra B&O

Share

De er hundedyre men i det lange løb kan H95 ende med at blive den bedste lydinvestering du har gjort 

Vi er vant til, at der er kælet for deltaljerne, når det gælder B&O. I anledning af producentens 95-årsfødseldag er man dog gået en ekstra tand op på luksusskalaen. Beoplay H95 skal repræsentere det ypperste, Struer-fabrikken kan levere, når det gælder hovedtelefoner. 

I design er H95 beslægtet med H9i, men mængden af stål er større og kvalitetsfornemmelsen generelt et hak højere. Eksempelvis er den fysiske volumenkontrol implementeret som en del af højre ørekop, en lækker detalje, der samtidig gør brugeroplevelsen bedre. Et tilsvarende drejehjul sidder på venstre ørekop til justering af støjreduktionens styrke og transparens. Her er også en dedikeret knap til stemmeassistent.

De læderklædte ørepuder er en anelse større end på H9i. De går hele vejen rundt om øret. Det gør, at du kan bære H95, så længe du har lyst, uden at trætte ørerne. 

Ørekopperne kan nemt tages af. En magnet holder dem på plads. Dermed kan du udskifte dem, når de bliver slidt. En god feature, da det er den del, der hurtigst bliver slidt på et headset. En lille kritik, og det er faktisk den eneste, vi har, er, at ørepuderne sidder lidt for løst. Vi oplevede flere gange, at de faldt af, uden det var hensigten.

Headsettet er fuldt gearet til trådløs lytning. Der er Bluetooth af nyeste generation og de kodeks, der skal til for at få den optimale trådløse lydkvalitet. Kablet tilslutning er også mulig, både via minijack og USB-C. Der medfølger stofledninger af høj kvalitet.

Du betaler for detaljerne

Men er H95 virkelig 6000 kroner værd? Man kan jo få gode hovedtelefoner langt billigere. Det er lidt som at spørge, om en vin til 300 kroner er prisen værd, når man kan få en fin flaske til 100 kroner. Spørgsmålet er, om man sætter nok pris på de ekstra nuancer. For nuancerne ér der. H95 er et headset, der dækker hele spektret med imponerende præcision. Bas er ikke bare bas. Du hører klart de forskellige niveauer i det nederste register, fra den dybeste subbas til mere artikulerede intoneringer længere oppe i frekvensspektret. Hver enkelt lydkilde står ikke bare flot og klart med distinkt placering i stereobilledet; du kan ligefrem skelne karaktererne af de rum, de er indspillet i.

H95 har således potentiale til at løfte lydoplevelsen betragteligt. Den aktive støjdæmpning er samtidig i en klasse, som kan måle sig med de bedste. Læg dertil en byggekvalitet, som gør, at hovedtelefonen formentlig vil overleve de fleste andre, og så kan H95 faktisk være en god investering i det lange løb.  

Pris: 6000 kroner


TAGS
bang og olufsen
hovedtelefoner

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S