B&O Beoplay H8i [TEST]: Let og lækker – men ikke superlyd

B&O Beoplay H8i [TEST]: Let og lækker – men ikke superlyd

Share

H8i ser godt ud, når du viser dig i byen, men komfort og lyd kunne være bedre

Denne B&O er testens dyreste og den model, der er bedst egnet til et bredt formål. Det er en let og ret kompakt hovedtelefon. On ear-princippet betyder, at Beoplay H8i er nem at håndtere og uden problemer kan hænge om halsen, selvom du har både skjorte og jakke på.

Det er nemt at styre musikken fra den ene side af telefonen, mens du justerer, om du vil have antistøj på den anden side. Du kan lade nogen lyde udefra slippe igennem, så du bedre kan orientere dig i trafikken, mens du viser den flotte hovedtelefon frem. En anden god detalje er, at musikken stopper, hvis du løfter hovedtelefonen fra øret – og starter igen, når du sætter hovedtelefonen tilbage.

Se også:  Guide: Kom godt i gang med vinyl

Hovedtelefonen opleves ikke varm på ørerne, men vi kunne godt tænke os, at den sad en smule bedre fast. On-ear-princippet kræver, at ørerkopperne trykker lidt ind mod ørerne. Ellers sidder de for løst. Her er der plads til forbedring.

Vi oplever også, at den trådløse forbindelse har problemer i omgivelser med mange forstyrrelser. Som i et fitnesscenter, hvor der er mange andre brugere af trådløst udstyr. Vi har testet andre Bluetooth-modeller i de samme omgivelser – herunder testens B&W – og de har ikke de samme udfald. Det er til at leve med, men bør ikke ske i denne høje prisklasse.

Mangler finesse

Lydmæssigt er B&O-sættet faktisk en lille skuffelse. Lyden er homogen og ret behagelig, men mangler den finesse og dynamik, som vi forventer i så høj en prisklasse. Der er slet ikke den ro og dybde i musikken, som du finder hos de to øvrige i testen.

Se også:  Razer Tiamat 2.2 V2 [Test]: Kraftfuld bas fra behageligt headset

Alt i alt er B&O Beoplay H8i en hovedtelefon, du gerne viser dig med i bymiljøet. Der er mange gode features og en velfungerende støjreduktion. Men er det god lyd, du ønsker, så hænger pris og ydelse ikke sammen.

B&O Beoplay H8i
  • Kvalitetsindtryk
  • Brugervenlighed
  • Funktioner
  • Ydelse
  • Pris

Sammenfatning

Producent: Bang & Olufsen
Navn: H8i
Princip: On-ear
Trådløs: Bluetooth
Støjreduktion: Aktiv
Batteritid: trådløs/kablet 30 timer / 42 timer
Frekvensområde: 20-20.000 Hz
Farvemuligheder: Brun, sort
Vægt: 215 g
Pris: 2999 kr.

3.5
Del denne