Home » Bærbar computer » ”B&O” bærbar i danske butikker
”B&O” bærbar i danske butikker

”B&O” bærbar i danske butikker

Share

Så er Asus’ bærbare hjemmeunderholdningsanlæg med B&O-design ude i de danske butikker. Ganske som ventet er der tale om en dyr sag

Asus holder den nye NX90 i B&O-ånden – det må man give dem. Det gælder ikke blot designet og lydkvaliteten men også prisen, som i ægte B&O-stil ligger i det lettere ekstravagante leje.

Ikke mindre end 20.000 kroner må du ryste ud af lommen for at få NX90 med hjem i stuen. Men så får du også en maskine, der er noget for sig.

Den grandiose bærbare pc på hele 18,4 tommer er konstrueret i samarbejde med den ansete designer David Lewis, som har bidraget til at give den et bemærkelsesværdigt design med umiskendeligt B&O-præg.

Se også:  Bedre lyd og batteri i B&Os hundedyre høretelefoner

NX90 benytter Bang & Olufsen ICEpower-teknologi. Ifølge Asus betyder dette, at NX90 – trods det normalt begrænsende bærbare format – lydmæssigt befinder sig på niveau med komplette surround sound-systemer. Lydkvaliteten skulle yderligere højnes af samspillet med ASUS’ proprietære SonicMaster-lydstandard.

[pt id=’2011301′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Asus NX90″‘]

Resten af hardwaren er der heller ikke sparet på. Som Asus formulerer det, har NX90 den nyeste, kraftigste og mest strømbesparende hardware.

Det indbefatter blandt andet mulighed for Intel Core i5 eller Core i7-processor, op til 12GB ddr3-hukommelse, NVIDIA GeForce GT 335M-grafikkort med 1GB dedikeret gddr3-hukommelse, en harddisk på op til 1,5TB, usb 3.0 forbindelse og mulighed for blu-ray combo drev.

Se også:  B&O er klar med sine første sportshøretelefoner

Billederne vises på et LED-bagbelyst display med fuld hd-opløsning og maskinen betjenes med intet mindre end to touchpads, der gør brug af en ny gestus-kontrol, som på en intuitiv måde lader brugeren få mest ud af musik- og video-indhold med to hænder – på en nærmest DJ-agtig facon. Styresystemet er Windows 7 Premium, Professional eller Ultimate i 64-bit udgaver.


TAGS
Asus
B&O
bærbar lyd
ICEpower
Sonic-Master teknologi

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S