Home » Transport » Se din bil i augmented reality, inden du køber den
Se din bil i augmented reality, inden du køber den

Se din bil i augmented reality, inden du køber den

Share

Som det første bilmærke tilbyder BMW nu i samarbejde med Accenture, at kunder på mobilen kan opleve deres nye bil med skræddersyede designvalg i fuld størrelse gennem Augmented Reality

Fremtidige købere af BMWi, der er BMWs produktlinje for el- og hybridbiler, kan nu få en interaktiv 3D Augmented Reality-oplevelse af forskellige farve- og interiørvalg inden et køb. Løsningen er baseret på Googles Augmented Reality-platform kaldet Tango. Selve løsningen og app’en BMWi Visualiser er udviklet af konsulent- og teknologivirksomheden Accenture og kører foreløbig som et pilotprojekt hos udvalgte forhandlere på større markeder.

Foreløbig kan kunderne bruge løsningen på Tango-parate mobile enheder til at finde deres ideelle farve-, interiør- og designkombinationer for henholdsvis i3- og i8-modellerne.

”Augmented Reality sætter BMW i stand til at nytænke den måde, bilkøbere kan opleve og vælge specifikationerne på deres nye bil gennem den nyeste teknologi for at skabe en positiv og underholdende oplevelse, der kan foregå hvor som helst og deles med andre. BMWs brug af Augemnted Reality og dens integrering med forhandlerne og eksisterende konfigurationsværkstøjer hjælper med at skabe den multikanal-oplevelse, som forbrugerne i stigende grad efterspørger,” forklarer Christian Dam, der er Managing Director for Accenture Interactive i Danmark.

Se også:  Teknologi skal sikre små virksomheders fremtid

BMWi Visualiser giver kunderne en helt ny og interaktiv mulighed for at opleve bilen. Ved hjælp af fx en mobiltelefon eller tablet kan kunden eller forhandleren se bilen, gå rundt om den – og vælge mellem forskellige farve- og designmuligheder. Dørene kan åbnes, lyset tændes – og kunden kan endda gå ind i bilen og fx tænde for radioen og skifte mellem forskellige muligheder for interiør og instrumentpanel.

Idéen bag Googles Tango-teknologi er at kombinere 3D-kortlægning af omgivelser og registrering af objekter i en virtuel verden og at gøre teknologien og oplevelsen bredt tilgængelig.

Deling af oplevelsen

BMWi Visualiser er baseret på den nyeste teknologi inden for blandt andet gengivelse af rumlighed, billedbehandling og sensorer, og det været et mål at gøre brugeroplevelsen så enkel og intuitiv som mulig. Og når kunden er færdig med visualiseringen af sin nye bil, kan resultatet let gemmes og deles med andre, inklusive BMW-forhandlere via sociale medier, e-mail eller QR-kode.

Se også:  Teknologi skal sikre små virksomheders fremtid

”Vores biler vækker følelser og for at opnå den oplevelse, er man nødt til at se og røre bilerne. I situationer, hvor den ønskede bil ikke er tilgængelig på stedet, så er visualiseringen den bedste løsning. I vores indledende test af løsningen oplevede vi, at testpersonerne dukkede sig, når de skulle stige ind i bilen, som om der faktisk var et tag, som de kunne støde hovedet ind i. Præcis denne virkelighedsnære oplevelse giver vores kunder en ekstra værdi,” fortæller Andrea Castronovo, BMW Group Vice President, Sales Strategy and Future Retail.

Når pilotprojektet er gennemført, er planen at tilbyde app’en via Google Play, så kunder med Tango-parate telefoner eller tablets kan downloade den og benytte den, præcis hvor og hvornår de ønsker.


TAGS
augmented reality
BMW
Google Tango

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S