Home » Hi-Fi » Bluetooth-højttalere – god lyd og trådløs fleksibilitet ude og hjemme
Bluetooth-højttalere – god lyd og trådløs fleksibilitet ude og hjemme

Bluetooth-højttalere – god lyd og trådløs fleksibilitet ude og hjemme

Share

En højtaler er efterhånden fast inventar i de fleste hjem. Vi bruger den elektroniske genistreg til at underholde os med musik under madlavningen, få os til at grine med en god podcast under ugens rengøring eller høre dagens nyheder, når vi står under bruseren om morgenen.

Hvis du vælger en trådløs Bluetooth-højttaler, kan den følge dig gennem hele hjemmet, lige meget om du bruger den til det ene eller andet – nemt og fleksibelt.

En Bluetooth-højttaler giver dig med andre ord en helt særlig fleksibilitet, som du kan nyde godt af i alle rum derhjemme og endda også udenfor. Der findes mange modeller med forskellige egenskaber, hvilket gør det muligt for dig at vælge den helt rigtige Bluetooth-højttaler til dine behov – hvad enten du skal bruge den til fest, strandture eller baggrundsmusik til hverdages gøremål.

Det skal du kigge efter inden du køber

For at vælge den rigtige Bluetooth-højttaler er der nogle ting, du skal overveje, inden du køber. Først og fremmest skal du tænke over, hvad du vil bruge højtaleren til. Skal du bruge en stor Bluetooth-højttaler som den primære højttaler til musik og film? Eller skal du bruge en kompakt Bluetooth-højttaler, som du nemt kan tage med dig rundt, så musikken følger dig lige meget, hvor du går?

I den forbindelse bør du kigge på, om den forbindes med kabel eller har batterier. Hvis du vælger en Bluetooth-højttaler med batteri, som typisk er indbygget og genopladeligt, og som du derfor kan tage med dig rundt, skal du tjekke, hvor længe batterierne holder strøm. Så er du sikker på at vælge en, der ikke går død midt i strandturen eller grillfesten i haven. Genopladningstiden kan også være relevant, så du ved, at den hurtigt kan lades op igen, når den løber tør for strøm.
Skal du bruge din Bluetooth-højttaler på badeværelset eller udenfor, er det også en god idé at kigge på, hvor vandtæt den er. Her er det højtalerens IP-kode, du skal kigge efter – den fortæller både noget om, hvor vandtæt og støvtæt højtaleren er. Den skal som minimum være fugtsikker, hvis du skal bruge den uden for eller på badeværelset. Hvis du vil være sikker på, at den kan klare alverdens strabadser, bør du gå efter en af de helt vand- og støvtætte modeller.

Bluetooth-højttaler til fest og hverdagens små sysler

Det store udvalg af Bluetooth-højttaler omfatter både store og små Bluetooth-højttaler. Så om du skal bruge en med høj lyd, dyb bas og et slidstærkt design eller en til at have med dig rundt til dine små ærinder og sysler i hverdagen, kan du finde en Bluetooth-højttaler, der passer til det.

En af de mest populære Bluetooth-højttaler til fest er den store SOUNDBOKS, der kan holde strøm op til 100 timer, kan håndtere spildte væsker, beskidte og støvede omgivelser og stød og bump fra dansende folk – og så er den nem at transportere og spiller både højt og godt med fed bas, så du får den perfekte feststemning.

En lille højtaler er et godt valg, hvis du skal have den med rundt i huset, vil bruge den til god lyd i bilen eller have den i tasken til en udflugt, hvor stemningen skal sættes med god musik. Størrelsen kan dog også have noget at gøre med designet. Hvis det praktiske aspekt er i fokus, kan du vælge en kompakt Bluetooth-højttaler med hank, så den er nem at tage med rundt, mens du kan vælge en større højtaler med fuld fokus på lækkert og eksklusivt design, hvis den skal være en del af for eksempel stuens indretning og skal pryde en reol eller hylde.

Trådløse multirumshøjtalere med Bluetooth

Hvis du vil have endnu mere ud af din Bluetooth-højttaler, kan du vælge en højtaler, der også kan bruges i et multirumssystem. Så bruger du Bluetooth, når du er ude, og Wi-Fi, når du er hjemme. For eksempel har Sonos MOVE og ROAM mulighed for både multirum og Bluetooth, så du kan høre musik i hele hjemmet fra flere multirumshøjtalere på samme tid, og tage højtaleren med rundt uden for hjemmet, hvor du kan bruge den med Bluetooth.

I nogle tilfælde vil en Bluetooth-højttaler med mulighed for multirumstilslutning have indbygget batteri, som du bruger, når du har din højtaler med på tur, mens du derhjemme tilslutter den med et strømstik, når du skal bruge den sammen med andre multirumshøjttalere.


DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S