Home » Smart hjem » Bluesound Node [TEST]: Denne musikstreamer er nydelig designet og har flot lyd
Bluesound Node [TEST]: Denne musikstreamer er nydelig designet og har flot lyd

Bluesound Node [TEST]: Denne musikstreamer er nydelig designet og har flot lyd

Share

Musikstreameren Bluesound Node er ultrakompakt og stuevenlig. Men den er ikke kun overflade, for den leverer musikken med ægte entusiastkvaliteter

Bluesound har i løbet af ganske få år etableret sig som et mærke, der leverer høj lydkvalitet og flot design – og det til priser, som ikke er lave, men bestemt godkendte. For alt fra byggekvalitet over styring af enhederne (hvis du har multirumssystem) til ikke mindst lydkvaliteten er bestemt i orden.

Prisen på 4000 kroner gør kun denne musikstreamer en smule dyrere end den måske mere kendte konkurrent Sonos Port, som den i den grad giver baghjul. Den koster ikke meget mere end en anden konkurrent, Denon DNP-800NE, som den spiller lige op med – omend med andre kvaliteter. Yderligere har Bluesound et mere kompakt og stuevenligt design.

Se også:  Denon DNP-800NE [TEST]: Stor kasse, stort display, stor lyd

Designet er ret lækkert, selvom materialerne er plast, og enheden er overraskende tung, selvom den er kompakt. Den oser af kvalitet, og bagpå glædes vi over mange ind- og udgange – hertil også HDMI-udgang, så du kan sætte dit tv til Bluesound og benytte dens gode digitale kredse og dit musikanlæg til tv-lyden. Smart!

Der er også en Trigger out, så har du andre enheder (der har trigger-indgang) kan de tænde samtidig med Bluesound. Du styrer alt med den udmærkede app, og du kan stemmestyre med Alexa eller Google Assistant. Node understøtter mange streamingtjenester, også styringssoftwaren Roon.

Lyden er varm og meget homogen. Detaljerne er på plads, men de stikker ikke ud. Der er ikke den dybeste bas, men der er masser af volumen i den. Alt i alt en lydkvalitet, som klæder mange musikgenrer!

Se også:  Smarte termostater opvejer stigende varmepriser: Sparer i gennemsnit 1.789 kroner på regningen


TAGS
Bluesound
musikstreamer
smart hjem

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S