Blueair Sense+ [TEST]: Rens luften i hjemmet

Blueair Sense+ [TEST]: Rens luften i hjemmet

Share

Vi har testet en luftrenser til hjemmebrug kaldet Sense+ fra Blueair, da der har været fokus på forurening, hovedsageligt med vægt på udeklimaet. Det har dog vist sig, at vores indeklima kan være langt mere forurenet, end vi går rundt og tror

Med til testen lånte vi en Blueair Aware til en værdi af 1999 kroner, og det er en lille luftmåler med indbygget Wi-Fi, der blev anvendt til at måle mængden af luftpartikler i luften før og efter brugen af Sense+. Man kunne frygte, at man skulle have at stort grimt skrummel stående for at rense luften, men Sense+ fremstår ret stylet af en luftrenser at være. Den er cirka 50 centimeter høj, vejer 11 kg og kan arbejde med tre forskellige blæserhastigheder.

Se også:  Lugterobot finder forurening

Luftrenseren anbefales til rum på 18 kvm, hvor den kan udskifte luften fem gange i timen, ved større rum vil der gå længere mellem luftudskiftningen. Sense+ er udstyret med Wi-Fi, og luftrenseren er tænkt til at blive brugt sammen med Blueair Friend appen, der kan downloades i App Store samt på Google Play. Der er ikke noget kompliceret ved at opstille eller anvende Sense+, når først man har fået den på Wi-Fi-netværket.

Brug af Appen
Del denne