Home » Tilbehør » Blue Yeti Nano [TEST]: Flot lyd i kompakt USB-mikrofon
Blue Yeti Nano [TEST]: Flot lyd i kompakt USB-mikrofon

Blue Yeti Nano [TEST]: Flot lyd i kompakt USB-mikrofon

Share

Yeti Nano er en virkelig alsidig USB-mikrofon og bør være fast inventar hos alle, der ønsker gode lydoptagelser i et snuptag

Vil du lave podcasts eller YouTube-videoer i ordentlig kvalitet, kommer du ikke uden om en god mikrofon. Det hæderkronede gamle mikrofon-mærke Blue har de senere år specialiseret sig i at lave mikrofoner til netop dette formål.

Ved at kombinere deres ekspertise indenfor mikrofoner med moderne USB-teknologi har de skabt en række kvalitetsmikrofoner, der kan plugges direkte i pc’en og levere professionelle lydoptagelser. Yeti Nano er en mindre version af den populære Yeti-model og synes at ramme det ideelle ”sweet spot” mellem kompakt design, høj lydkvalitet og simpel plug’n’play-funktionalitet, der kan gøre den til en klassiker i hjemmestudierne.

Se også:  Sådan får du god lyd til videomøderne
Nem at bruge

Direkte fra æsken er den monteret i en solid metalstander, så den kan stilles foran dig, når du indtaler, og du skal ikke gøre andet end at stikke USB-ledningen i computeren, så er der hul igennem. Der er volumenknap på fronten og bagpå er der mulighed for at vælge, om du vil optage i kardoid mønster (lyden direkte foran mikrofonen) eller omnidirektionelt (alt i rummet).

Nedenunder kan du tilslutte hovedtelefoner, hvis du ønsker latency-fri monitorering, og der er også lavet hul, så du kan montere mikrofonen på et standard-stativ ved brug af den medfølgende adapter. I den nye Sherpa-app til Mac og pc kan du foretage indstillinger fra computeren samt hente den nyeste firmware.

Se også:  Sennheiser ombytter eller tilpasser dit trådløse udstyr, uanset mærke
Lækker lyd

Lydkvaliteten fra Yeti Nano er, som vi kender den fra Blue. Stemmer står med en flot varme og tilstedeværelse, der kan gøre dine podcast og videoer engagerende. Men tag ikke fejl. Mikrofonen er ikke kun velegnet til vokal. I et mindre musikstudie vil den også gøre sig fint til akustisk guitar, percussion og de fleste andre instrumenter.

Yeti Nano er således en virkelig alsidig mikrofon – der endda også være en glimrende løsning til Skype og telefoni på kontoret – og bør være fast inventar hos alle, der ønsker gode lydoptagelser i et snuptag.


Epson SureColor SC-P600
4.5

Sammenfatning

Pris: 949 kroner

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Blue
lyd
mikrofon

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S