Home » Hovedtelefoner og højttalere » Trådløse high-end-hørebøffer med støjreduktion
Trådløse high-end-hørebøffer med støjreduktion

Trådløse high-end-hørebøffer med støjreduktion

Share

Satellite er de første trådløse høretelefoner på markedet med indbygget forstærker samt to dedikerede støjreducerende drivere – én dedikeret til støjreducering og én til lyden. Det gør det muligt for Satellite at levere kompromisløs hi-fi-lyd med noise cancelling uden kabel

Takket være en indbygget forstærker med to separate drivere leverer Satellite hi-fi- lyd, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Kombinationen af Satellites proprietære forstærker og en omhyggeligt fintunet 44mm dynamisk driver med høj respons skal sikrer, at alle detaljer i musikken fremstår kraftige og klare.

Traditionelle lydisolerende høretelefoner er udstyret med ét sæt drivere til både lyd og støjreducering, og det går nogle gange ud over lydkvaliteten. Satellite benytter dedikerede drivere til støjreducering, så lyddriverne og forstærker kan yde deres optimale.

Se også:  Shure: "Sådan omsætter man 100 års erfaring til perfekte hørebøffer"

Satellite kan både bruges med forstærkeren slået til, for at opleve høretelefonernes fulde potentiale, men de fungerer også som passive høretelefoner, hvis man ønsker at spare på strømmen. 

Nemme at tage med

Høretelefonerne er kompakte og kan foldes sammen, så de nemt kan være i det medfølgende etui – og på den måde opbevares sikkert, når man har dem med sig.

Bluetooth 4.1 og Apt-X sikrer trådløs tilslutning med mindst muligt tab i lydkvalitet. Der medfølger også et tre meter langt lydkabel, så man også kan bruge Satellite til analog musikafspilning.

Satellite kan levere op til 24 timers trådløs afspilning uden forstærker og op til 8 timer med forstærker og aktiv støjreducering slået til.

Se også:  Blokér din partners snorken: Boses earbuds giver bedre søvn

Blue Satellite kan købes hos udvalgte forhandlere som CDON, POWER og Elgiganten fra næste måned til en vejledende pris på 3.390 kroner.


TAGS
Blue
støjreducerende

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S