Home » Tilbehør » Lav førsteklasses lydoptagelser med mobilen
Lav førsteklasses lydoptagelser med mobilen

Lav førsteklasses lydoptagelser med mobilen

Share

Raspberry er en mobil mikrofon fra Blue, som er lige til at plugge i din iPhone eller computer. Producenten lover lyd på højde med professionelle studiemikrofoner

Blue har en lang historie bag sig som mikrofonproducent. Sortimentet rummer både professionelle mikrofoner til musikstudier og USB-mikrofoner til hjemmebrugeren.

Den nye Raspberry kombinerer det bedste fra begge verdener. Her er tale om en mobil USB-mikrofon, der skal være i stand til at levere lydkvaliteten fra de professionelle mikrofoner i et kompakt format, der er nemt at have med på farten.

Raspberry er således oplagt til podcasts, on-location interviews, live-streaming, voice-overs, lyd til YouTube og musik, som optages forskellige steder.

Se også:  CES: JBL er klar med sin første USB-mikrofon - bedre lyd til gameren
Optimeret til optagelser på farten

Raspberry benytter virksomhedens patentsikrede mikrofonteknologi kombineret med et helt nyt, indbygget, akustisk design. Den alsidige kondensatorkapsel er skabt til at optage god lyd, hvad enten man sidder helt tæt på mikrofonen eller har den stående på et bord foran sig. Man behøver derfor ikke bekymre sig om mikrofonens placering.

Mikrofonen har desuden Internal Acoustic Diffuser (IAD). En ny teknologi, der efterligner akustikbehandlingen i professionelle lydstudier og på store koncertsteder. Udefrakommende støj og refleksioner minimeres, mens der fokuseres på stemmen eller instrumentet. Et integreret stativ mindsker kontakten med underlaget og isolerer mikrofonen fra vibrationer og lyde, som kan ødelægge ens indspilninger. Selvom man har man behov for at stille op mange forskellige steder, skal lydkvaliteten derfor altid være af nogenlunde samme kvalitet. 

Se også:  JBL Quantum Stream [TEST]: Prisvenlig mikrofon til streameren
Nem tilslutning

Raspberry er kompatibel med enhver indspilnings-app og har plug-and-play til iPhone, iPad, Mac og PC. Indbygget volumenkontrol giver ubesværet monitorering, og der er sensitiv mikrofonforstærkning samt mute-knap.

Mikrofonen kommer med et blødt ruskinds-etui, som beskytter den under transport. Når mikrofonen og stativet klappes sammen, giver det ekstra beskyttelse.

Raspberry kan købes fra november hos udvalgte forhandlere som Elgiganten og Komplet. Den vejledende pris er 1.499 kroner.


TAGS
Blue
mikrofon

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S