Blue Ella [TEST]: Hi-fi-hørebøffer med indbygget forstærker

Blue Ella [TEST]: Hi-fi-hørebøffer med indbygget forstærker

Share

Hører du det meste af din musik foran computeren med et sæt hovedtelefoner på, så kan det godt betale sig at investere i et ordentligt sæt. Med Ella får du hørebøffer, der er skabt til formålet. De har nemlig indbygget forstærker, så du ikke skal affinde dig med computerens tvivlsomme output

Lyden skabes ved en blanding af almindelig dynamisk lydteknologi og særlige planar-magnetiske drivere for at ramme den rette balance mellem umiddelbar gennemslagskraft og et enormt detaljeniveau. Det lykkedes faktisk ganske fint. Ella har det niveau af detaljer og den luft i lydbilledet, der kendetegner et ægte hi-fi-headset, men der er samtidig godt med punch og masser af liv i lydbilledet, så det faktisk bliver en fornøjelse at lytte til musikken og ikke bare en analytisk oplevelse.

Se også:  Ruark R7 [Test]: Et hi-fi-møbel til det hele

Forstærkeren giver ekstra power samt en stram og veldefineret bund, der fremhæves yderligere, hvis du stiller hørebøfferne på ON+. Men den kræver strøm, så for at få glæde af forstærkeren skal du huske at have hovedtelefonerne i opladeren med jævne mellemrum.

Du kan dog også bruge hørebøfferne med forstærkeren slået fra, så er lyden blot lidt lavere og mere spinkel.

Del denne