Blue Ella [TEST]: Hi-fi-hørebøffer med indbygget forstærker

Blue Ella [TEST]: Hi-fi-hørebøffer med indbygget forstærker

Share

Hører du det meste af din musik foran computeren med et sæt hovedtelefoner på, så kan det godt betale sig at investere i et ordentligt sæt. Med Ella får du hørebøffer, der er skabt til formålet. De har nemlig indbygget forstærker, så du ikke skal affinde dig med computerens tvivlsomme output

Lyden skabes ved en blanding af almindelig dynamisk lydteknologi og særlige planar-magnetiske drivere for at ramme den rette balance mellem umiddelbar gennemslagskraft og et enormt detaljeniveau. Det lykkedes faktisk ganske fint. Ella har det niveau af detaljer og den luft i lydbilledet, der kendetegner et ægte hi-fi-headset, men der er samtidig godt med punch og masser af liv i lydbilledet, så det faktisk bliver en fornøjelse at lytte til musikken og ikke bare en analytisk oplevelse.

Se også:  Hall Audio Simplifier M [TEST]: Bluetooth-baseret hi-fi - håndbygget i Danmark

Forstærkeren giver ekstra power samt en stram og veldefineret bund, der fremhæves yderligere, hvis du stiller hørebøfferne på ON+. Men den kræver strøm, så for at få glæde af forstærkeren skal du huske at have hovedtelefonerne i opladeren med jævne mellemrum.

Du kan dog også bruge hørebøfferne med forstærkeren slået fra, så er lyden blot lidt lavere og mere spinkel.

Designet er gennemført – i hvert fald, når det gælder materialevalg. Der er brugt aluminium og læder, og du får en lækker ledning af stof med. Designet er dog – desværre – identisk med mange andre Blue-hørebøffer. En avanceret metalkonstruktion med drejelige led og fjerder-mekanismer får headsettet til at slutte sig om dit hoved. Det ser imponerende ud og hovedtelefoner sidder faktisk også ganske godt på hovedet. Problemet er blot, at du ikke lige kan tage dem ned om nakken et øjeblik, når du vil holde en pause med musikken. For så er det som at få klemt sin hals i en skruetvinge.

Se også:  Amazon Echo [TEST]: Ikke perfekt – men god fornyelse og fin pris

Kan du leve med dette, får du med Ella et virkelig vellydende sæt hørebøffer, der dog er prissat lidt højt.

Blue Ella

Sammenfatning

Pris: 5999 kroner

4
Del denne