Home » Andet » En kvalitets-mikrofonarm til bordet
En kvalitets-mikrofonarm til bordet

En kvalitets-mikrofonarm til bordet

Share

Blue er klar med en kvalitets-mikrofonarm til skrivebordet, der er kompatibel med de fleste mikrofoner, inklusiv Blues egne Yeti og og professionelle studiemikrofoner

Med sit elegante og diskrete design samt indbygget kabelhåndtering er Compass en alsidig bord-mikrofonarm, der fx kan anvendes til streaming eller indspilning af podcasts, lyd, internetradio og meget mere.

“Podcastere, streamere og lyd-fagfolk har længe efterspurgt en mikrofonarm, der passer til Yeti og andre professionelle mikrofoner. Vi er derfor meget glade for at kunne introducere Compass på markedet”, fortæller Tommy Edwards, der er Director of Product Management hos Blue Microphones og fortsætter:

“Compass er en perfekt løsning til situationer, hvor du gerne vil have mikrofonen væk fra bordet eller placeret i en bestemt vinkel til fx radioudsendelser, der optages på video. Vi har designet den til at være smidig og diskret, så brugeren kan indstille mikrofonen i den rette vinkel uden de knirkende lyde, man kender fra fx en sakseformet mikrofonarm. Compass er designet til at kunne holde tungere mikrofoner som fx Yeti, men fungerer naturligvis også til lettere mikrofoner. Uanset om du indstiller armen til at være usynlig uden for kameraet eller til at vise mikrofonen frem på indspilningen, passer Compass til alle streaming- og podcast-setups – den lader nemlig brugeren placere mikrofonen præcis, hvor den passer bedst ind.

Se også:  Kompakt kondensatormikrofon til fornuftig pris
Ubesværet og lydsvag rotation

Compass har et lukket design med indvendige fjedre i en god studiekvalitet, der sikrer en professionel præstation til alle indspilninger. Det skjulte kabelsystem sørger for at holde skrivebord og optageområde pænt og ryddeligt, mens friktionshængsler – der strammes med hånden alene – gør det nemt at tilpasse mikrofonarmen helt uden værktøj. Compass er ubesværet og lydsvag at anvende, kan klare en fuld 360-graders rotation og bliver på sin plads efter justeringen. En robost c-tvinge gør, at armen sidder godt og solidt fast på bordet.

Compass er også inkluderet i den nye Blue Yeticaster sampak, der inkluderer Yeti, den nye Radius III shockmount, og Compass – tre produkter, der tilsammen giver dig et professionelt setup samlet i én boks.

Se også:  Blue Yeti Nano [TEST]: Flot lyd i kompakt USB-mikrofon

Mikrofonarmen i sig selv får en vejledende udsalgspris på 890 kroner og fås hos autoriserede forhandlere fra marts. Yeticaster kommer til at koste 1.749 kroner og forventes snart at være tilgængelig hos autoriserede forhandlere.


TAGS
Blue
mikrofon

DEL DENNE
Share

Seneste Tech test
Seneste konkurrencer

Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 33 74 71 16
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2019
Audio Media A/S