Test: Gengiver de fineste detaljer

Test: Gengiver de fineste detaljer

Share

Det ultrasmalle design kombineret med flot lyd gør Blue Aura x40 til lidt af et hit

Det er ikke sikkert, at alle i hjemmet synes, at stuen skal indrettes med et sæt gulvhøjttalere. Men når de blot fylder 14,5 x 11,2 centimeter i bredde og dybde, så er de faktisk ret lette at placere. Når de desuden er betrukket med sort læder med fine syninger som Blue Aura x40 spiller designet rigtig godt.

Sættet er ekstremt let at sætte op. Du sætter strøm i den ene højttaler, indsætter et ethernet-kabel mellem de to højttalere og tilslutter din smartphone via Bluetooth (Wi-Fi kan tilkøbes), og du er klar til at streame fra hvilken som helst tjeneste, du bruger. Det er en fin idé at tilslutte med ethernet, da kablet er billigt at købe i lange længder og let kan gemmes langs paneler, hvor det ikke er så synligt. Der medfølger en lille praktisk fjernbetjening, der lader dig styre volumen og andre features. Herunder også multirum, hvis du har flere sæt.

Se også:  Streetz CM730 [TEST]: Billig Bluetooth-højttaler til baggrundsmuzak

Blue Aura-sættet er opbygget med to stk. 4,5”-basenheder og en diskant i hver højttaler. Ved at bruge de to forholdsvis små basenheder sammen har konstruktørerne kunnet opnå større volumen, uden at det går ud over det smalle design.

Blue Aura x40.

De to højttalere tilsluttes hinanden med et ethernet-kabel. Der er også udgang til subwoofer, hvis man skulle føle behov for mere bas.

Del denne