Home » Optisk drev » Blu-ray-afspillere med masser af muligheder
Blu-ray-afspillere med masser af muligheder

Blu-ray-afspillere med masser af muligheder

Share

Sony byder på blu-ray-afspillere med WiFi, onlinetjenester, betjening via din smartphone og et helt nyt design

Årets blu-ray-afspillere fra Sony er ikke blot spækkede med nye funktioner, men har også et opsigtsvækkende i form af det nye Sense of Quartz, der også er kendetegnende for dette års udvalg af Bravia-tv.

Med de nye blu-ray-afspillere får du billede i bedste kvalitet, uanset om du ser film i 3D fra en blu-ray-disk, eller om du ser din favorit dvd-film opskaleret til hd-billedkvalitet. Ved at tilslutte en af de nye blu-ray-afspillere til et af årets nye Bravia lcd-tv, der understøtter Triluminos Display, vil du opleve endnu mere livagtige billeder med en endnu rigere og bredere vifte af naturtro farver. Det nye fuldt lukkede optiske blu-ray-drev sikrer stabil filmafspilning og læser disken lynhurtigt.

Se også:  Sony Xperia 5 II [TEST]: Et sandt pletskud fra Sony

Indbygget Wi-Fi

Med den indbyggede WiFi på en række af modellerne (BDP-S5100 og BDP-S3100) kan du skabe forbindelse til andre enheder i hjemmet og gå på opdagelse i online-indhold og tjenester. Den trådløse forbindelse er væsentligt opgraderet sammenlignet med tidligere blu-ray-modeller og giver dig stærkere og mere stabil forbindelse til diverse streaming-tjenester.

WiFi giver dig også mulighed for at tilgå et stort udvalg af onlinetjenester fra Sony og andre populære udbydere af underholdning. Et abonnement til Sony Entertainment Network giver dig adgang til millioner af sange og reklamefri radiokanaler fra Music Unlimited. Du får også direkte adgang til populære filmtjenester som Netflix. Du kan endda følge dine favorithjemmesider på den store tv-skærm eller deltage i samtaler på sociale netværk som Facebook og Twitter, mens du ser tv.

Se også:  Sony Bravia XR A80J [TEST]: Flot OLED-kvalitet til fornuftig pris

Fuld kontrol med TV SideView

Betjen din blu-ray-afspiller (BDP-S5100, BDP-S4100 eller BDP-S3100) med din Xperia Tablet eller Xperia Smartphone med TV SideView. Denne gratis app til Android og iOS gør det let at bruge kanaloversigten, udforske online-tjenester eller finde mere indhold relateret til det, du ser lige nu. Kontrollen over hjemmeunderholdningen er altid lige ved hånden.

Pris og tilgængelighed

Den tre første smarte blu-ray-afspillere fra Sony (BDP-S5100, BDP-S4100 og BDP-S1100) er tilgængelige fra marts 2013, og BDP-S3100 er tilgængelig fra maj 2013.


TAGS
Blu-ray
Sony

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S