Home » Optisk drev » Blu-ray-afspillere fyldt med underholdning
Blu-ray-afspillere fyldt med underholdning

Blu-ray-afspillere fyldt med underholdning

Share

Panasonics nye blu-ray-afspillere byder på trådløs spejling af indhold
på en mobil, indbygget browser og masser af nye netværksfunktioner.
Topmodellen kan desuden opskalere til 4K

Køber du en blu-ray-afspiller fra Panasonic, får du samtidig et fuldt udrustet mediecenter. Producenten er klar med sæsonens nye afspillere og de er godt dækket ind med såvel netværks- som mediefaciliteter.

DMP-BDT330 er årets største nyudvikling – en fuldt udstyret netværksafspiller, som ved hjælp af avanceret processorteknologi med 4K-opskalering giver et billede, der er omkring fire gange højere i opløsning end Full HD.

Audiodelen matcher billedet med en avanceret 192 kHz/32-bit konverter samt Twin HDMI, dvs. to HDMI-terminaler, som gør det muligt at overføre lyden adskilt fra videosignalet, så den gengives renere og klarere.

Se også:  Spejlløse kameraer [STORTEST]: Fang sommerens magi i flotte fotos

Modellen BDT230 har samme design som 330, blot i sort, og holder det samme niveau, når det gælder netværksteknologi. Her er der Miracast, som gør det muligt at spejle en håndholdt enhed via Blu-ray-afspilleren på TV-skærmens store format. Det betyder, at alt, hvad der kan gengives på en tablet, nu også kan deles med hele familien siddende i sofaen. Afspilleren har indbygget webbrowser og masser af underholdning via VIERA Connect portalens internettjenester som Facebook, Twitter og YouTube plus populære VOD-tjenester som SF Anytime og Netflix med flere.

BDT130 er den nye økonomimodel. Her får man Full HD 3D, WiFi, VIERA Connect, DLNA og webbrowser. Med Super Multi Format kan den gengive langt det meste indhold, bl.a. FLAC, MP4 og MKV. Den kan leveres i sort eller sølv og matcher Panasonic’s VIERA TV perfekt.

Se også:  Panasonic giver dobbelt op på power uden at hæve prisen

Panasonic introducerer endvidere DMP-BD79, som er en ny superkompakt 2D-afspiller, klar til trådløst netværk med en separat dongle (ekstra tilbehør) – den perfekte løsning til dem, som måske ikke har brug for 3D-billeder eller andre superfunktioner, men stadig ikke vil gå på kompromis med en førsteklasses billedgengivelse. BD79 kommer i både sort og sølv.

De nye Blu-ray-afspillere lanceres i løbet af foråret 2013.


TAGS
4K
Blu-ray
Panasonic
TechLife
viera

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S