Home » Virtual Reality » Bliv klogere på virtual reality
Bliv klogere på virtual reality

Bliv klogere på virtual reality

Share

Hvad sker der lige nu, og hvilke løsninger skal du vælge? Vi kigger nærmere på syv af de mest spændende virtual reality headsets, og fortæller hvor udviklingen er henne samt hvad fremtiden vil bringe. Derudover får du et væld af guides, artikler, test og nyheder om det nyeste indenfor teknologiens verden. Det hele i det nye nummer af Alt om DATA

Udviklingen indenfor virtual reality går stærkt. Nye løsninger dukker hele tiden op, mens de eksisterende forbedres løbende. Vi tager et kig på den aktuelle situation. Hvor god er teknologien lige nu, og hvad er der i vente. Samtidig tester vi de syv af de mest spændende vr-headsets på markedet, så du kan navigere i udvalget og finde det der passer bedst til dit behov og budget.

Se også:  Vind et enestående VR-headset
Lav dit eget Linux-system

En af fordele ved Linux er dets åbenhed. Alle har adgang til koderne, og det betyder, at du selv har mulighed for at lave din helt egen version af systemet. Har du mod på at kaste dig ud i dette, så læs vores store guide til, hvordan du gør.

Hvor meget bærbar får du for under 2000 kroner?

Bærbare bliver billigere og billigere. Men hvornår bliver det for billigt? Vi kigger nærmer på Asus Vivobook til kun 1.800 kroner og vurderer om den rent faktisk kan bruges til noget eller om du hellere bør spare lidt flere penge sammen.

Se også:  Hvad mener du om virtual reality?

Det hele og meget mere finder du i Alt om DATA 03/2018, som kan købes i kioskerne nu. Du kan også vælge at tegne et abonnement, så bladet automatisk kommer i din postkasse fremover. Abonnementet giver dig også adgang til det seneste års artikler og test på nettet. Du kan også købe en digital kopi af Alt om DATA, som du kan læse på computeren, eller Alt om DATA i iPad-version til blot 42 kroner.  


TAGS
Alt om DATA
virtual reality

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S