Home » Sikkerhed » Bliv advaret hvis dine webkonti hackes
Bliv advaret hvis dine webkonti hackes

Bliv advaret hvis dine webkonti hackes

Share

Et læk, hvor dine data er iblandt, kan i værste tilfælde føre til identitetstyveri. F-Secure lancerer derfor ID Protection, en ny løsning, der giver omfattende sikring af personlige oplysninger

Netop i dag er det kommet frem at 300.000 brugerkonti hos Nintendo er blevet hacket. Personlige informationer er blevet lækket af IT-kriminelle. Det skriver Berlingske.

F-Secure ID Protection er skabt som en beskyttelse mod den slags hændelser.

Den nye løsning overvåger og registrerer kontinuerligt eksponerede personlige oplysninger online, reagerer hurtigt på trusler mod brugernes identitet og fungerer derudover som password manager for at forhindre overtagelse af konti.

ID Protection fungerer ved en kombination af menneskelig intelligens og real-time-overvågning, der hjælper med at spore data, som har været en del af et datalæk.

”Når dine data lækkes, kan de ende til salg på The Dark Web inden for få måneder og derudover placere dig på såkaldte combo lists, der kan gøre dig til et let mål for mere avancerede angreb,” siger Perttu Tynkkynen, Vice President, Consumer Sales and Marketing hos F-Secure. ”Bevæbnet med dine online loginoplysninger, kan IT-kriminelle derefter let overtage dine online konti og begynde at bestille varer med dit kreditkort. Dette kan ske, selv før nyheden om et brud kommer ud til offentligheden.”

Se også:  Hjemmearbejde kan være farligt for firmaet
Vi genbruger det samme password

En ny F-Secure-undersøgelse har konstanteret, at næsten 4 ud af 10 (37%) af brugerne er opmærksomme på mindst et databrud, der involverer en onlinetjeneste, de bruger.

Deltagere i undersøgelsen rapporterede, at de i gennemsnit har 18,1 konti rundt omkring på nettet. I betragtning af, at 41% siger, at de genbruger den samme adgangskode på flere konti, og 56% bruger den samme adgangskode på flere konti med små variationer, kunne en enkelt lækket login-kombination hurtigt føre til et tocifret antal konti, hvor sikkerheden var brudt.

På trods af denne mangel på forholdsregler, rapporterer næsten 2 ud af 3 internetbrugere (65%), at de er bekymrede eller meget bekymrede for, om nogen stjæler deres identitet for at foretage online køb eller for at begå lånesvindel.

“At finde på et stærkt, unikt kodeord til blot et enkelt login er svært – at oprette og huske næsten 20 stærke, unikke adgangskoder er næsten umuligt, og selv hvis du gør alt rigtigt, kan dine onlinetjenester stadig blive overtaget,” siger Tynkkynen. “Denne gennemgribende risiko kræver en ny tilgang til at sikre personlige data online, styrke din online identitet og konti og advare dig, når dine personlige data pludselig befinder sig ude på “det store vilde internet.”

Se også:  Sådan sikrer du dit hjem mod hackere

F-Secure ID Protection’s hjælper med at eliminere identitetstyveri-risici på følgende måder:

• Identitetsstyring, der giver øjeblikkelige advarsler og vejledning i, hvordan man bør reagere, når der er fundet personlige oplysninger som en del af et brud eller datalæk.
• Omfattende datalæk-database, der består af milliarder af gendannede aktiver og plain text-adgangskoder.
• Kombination af menneskelig intelligens og Dark Web-overvågning for at gendanne lækket data op til 6 måneder hurtigere.
• Beskyttelse for hele familien med et enkelt abonnement.
• Password Management, der gør det nemt at oprette unikke, stærke adgangskoder, der automatisk synkroniseres og automatisk udfyldes på alle enheder.

F-Secure ID Protection er tilgængelig både med månedlige og årlige abonnementer og er nu inkluderet som en del af F-Secure TOTAL premium cybersikkerhedspakke. Læs mere om løsningen og om hvordan du beskytter din identitet på F-Secures hjemmeside.


TAGS
F-Secure
hacking
sikkerhed

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S